Det er sgu vildt hvad sociale medier kan (og et kig på verdens sejeste sæt)

Reklame | Som I måske har spottet på min Instagram, så har jeg levet i det her sæt, men altså, se det lige! Jeg har også brugt bukserne separat med en stor vamset sweater, så hvis man ikke er ligeså begejstret for halvvoldsomme sæt, så fungerer det også godt. I’m just saying. Den lille Pieces kollektion hvor sættet er fra, er et design samarbejde med Pieces (jeg bruger meget af deres tøj, som I ved, always) og bloggeren slash super instagrammeren Lizzy van der Ligt.

Jeg har fulgt Lizzy nærmest ligeså længe som jeg har læst blogs (hvilket jo er sindssygt mange år efterhånden) og det er simpelthen så sejt, hvor langt hun er nået. Det er sgu vildt hvad de her ‘sociale medier’ kan bringe med sig – og jeg synes, at det er så pokkers inspirerende. Og motiverende. Samarbejdet mellem Lizzy og Pieces er intet mindre end spot on fordi hun er smuk, farverig, sjov og ikke så højtidelig – helt ligesom Pieces!

Læs også: De populære sneakers fra instagram (og en helt ny måde at købe sko på)

Reklamelinks: Lizzy Blazer, Lizzy bukser, Nike Sneakers, MEU t-shirt

Jeg er vild med hele kollektionen faktisk (tjek den ud her) men det er helt sikkert sættet, som jeg synes er smukkest. Nu mangler jeg bare de seje Balenciaga sneakers, som Lizzy rocker på mange af hendes instagram billeder. Uden at overdrive, så har jeg sgu været hele verden rundt for at finde dem – jeg har kigget efter og spurgt efter dem i både København, Tyskland, Dubai og i Vietnam. De skal være mine!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Comments are closed