Det er den tid på året igen + fuck dig DSB

Så er jeg hjemme fra hovedstaden, hvor jeg har tilbragt hele tre dage. Der er MANGE ting, som skal nås i dag og jeg regner med at tage et ‘jeg tager et for holdet indlæg’ klart senere i dag (selvom det bliver en lidt anderledes en af slagsen) så husk endeligt et kigge ind forbi igen.

Fuck dig, DSB
Efter en forfærdelig togrejse i går aftes, hvor jeg prollede den ved at side på gulvet i næsten 4 timer (mange tak for det DSB) på trods af, at jeg havde jeg styr på mit og havde købt pladsbillet som jeg plejer. Signal problemer, et overfyldt tog, manglende kommunikation fra personalet og sure DSB damer. Ja, det var en skøn tur hjem og det var helt sikkert de 400 kr. værd, så endnu engang, tak for det DSB! Fik jeg sagt at nettet ikke virkede, som egentligt burde være det mindste? Skøn tur.

I dag, er lidt bedre efter en god nats søvn og jeg har været tidligt oppe, men der er stadig meget der skal nås efter sådan et par fridage, som det jo faktisk var, selvom der var et par møder imellem. Jeg har en indbakke der sejler, lejligheden ser ikke helt ud som da jeg forlod den (altså Andreas), jeg skal sende fakturaer og følge op på nogle samarbejder, jeg skal skrive nogle artikler for en kunde, jeg har en masse videoer som jeg skal have færdiggjort og så skal jeg vist også lige have kigget på det der moms, som jeg egentligt skulle have betalt i går. Der er i hvert en masse at gå i gang med, men da jeg slog min computer op i morges, så gjorde jeg noget dumt…

Den tid på året
Det er noget om altid sker, når jeg ikke rigtigt har tid, men ikke rigtigt kan lade være med, når jeg først bliver inspireret. Jeg er nemlig gået i gang med at rode og lege med mit blog design. Jeg vil gerne lege lidt med æstetikken, så det har jeg brugt en time på allerede her til morgen! Jeg har et par ting, som jeg gerne vil implementere efter et par gode snakke i København med nogle seje damer, så det er første prioritet her til morgen. Det kommer selvfølgelig ikke til at betyde så meget for jer, men det er blot en service meddelse om, at der nok kommer til at se lidt underligt ud herinde imens jeg roder rundt.

Frank Ocean er på anlægget og I må have en skøn fredag!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments
    1. Jeg vender lige tilbage på selve indlægget – har ikke lige haft tid til at besvare kommentarer og det beklager jeg selvfølgelig meget :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.