Det ENESTE blogindlæg du behøver at læse denne uge (#2)

Phew, tiden flyver og vi er allerede ved uge 2 af min nye føljeton, som jeg startede i forrige uge. Eller var det ugen før det? Jeg aner det ikke og tiden flyver de her dage! Hvis du ikke fik læst indlægget, så kan du klikke her forbi: “Det ENESTE blogindlæg du behøver at læse denne uge (#1)” og tage et lille kig. Jeg er stadig lidt i tvivl om hvordan formatet skal være. Synes det virker lidt langt i tekstform, men lad mig endelig høre? Måske det er sjovest i video- eller podcastform? I am thinking about it.

10 labre links

I er flere som har været inde og prøve personlighedstesten, som kan findes under punkt 10 og flere af jer har også sagt, at den er spot on. Så sejt! Sådan havde jeg det også første gang jeg tog den! Hvis du ikke kender din Myers Bryggs type, så husk at tjekke det punkt ud. Nå nu til denne uges liste, som byder på lidt af hvert:

Læs også: Det ENESTE blogindlæg du behøver at læse denne uge (#1)

1. Hvad er Formland?

Et spørgsmål, som jeg har fået MANGE gange her på det seneste. Formland er en messe i Herning for (især) indkøbere, hvor butikker og andre interesserede kan mødes med de brands, som de forhandler med eller gerne vil forhandle med. Jeg kommer selv fra Herning-området og har altid hørt om messen, men jeg har aldrig haft mulighed for at besøge den, før i forrige uge. Det var heldigvis en SKØN oplevelse – også selvom jeg bare var en ‘almindelig’ person, som gerne ville inspireres af de mange fine ting. Jeg kan altså sagtens anbefale at du bare kigger forbi, hvis du gerne vil snuse til nyheder.

Under Formland var jeg på en lille dagstur rundt med en håndfuld influencere for besøge et par seje brands, som havde bæredygtighed i højsædet. Vi var bla.a. forbi Træfolk, som laver de fineste trævarer, og som var begyndt at bruge deres trærester til skærebræt og andre mindre trævarer. Det ligger jo lige til højrebenet og det er så cool at flere brands er begyndt at tænke i den retning, men mere om det nedenfor.

2. Brands som jeg gerne vil fremhæve…

… og som jeg mødte på Formland var som sagt Træfolk, som ikke har mange år på bagen, men alligevel så kender jeg dem så godt, da har nogle af de smukkeste borde jeg længe har set. Når jeg flytter i noget større engang! At de er begyndt at bruge deres rester er simpelthen så genialt, så er fornemmer man ikke at det er overskudstræ, som er blevet brugt. Det er bare pænt! Jeg fik nogle skærebræt med, som jeg er sikker på at jeg nok skal dele her, der og alle vegne.

Paper Collective har jeg længe fulgt og de har intet mindre end de smukkeste plakater. Jeg mener, se dem lige overfor? Noget som jeg ikke vidste og som jeg gerne vil fremhæve, er at når du køber en af deres plakater, så hjælper du dem med at bygge en ny skole i Nepal. Læs mere om det lige her. De er gode til at give updates. Jeg mødte også Camilla, der står bag Humdakin, og som vi alle kender efterhånden (?), som fortalte om hendes start. Sikke en inspirerende kvinde og så er jeg vild med hendes no nonsense produkter!

3. Hvis du er influencer… 

Jeg kunne skrive et alt for langt indlæg om det her, men det var bare fedt at møde alle de forskellige brands og deres tilgang at drive virksomhed og høre deres tanker om sustainability. Du kan evt. se mine highlights fra Formland, hvis du overvejer at tage afsted næste gang og vil have et endnu bedre indblik ind i messen. Okay. Først og fremmest, hvornår finder vi et bedre ord for influencer? For det andet, er du en influencer type, som gerne vil have udvidet dit netværk, så er Formland et fantastisk sted at gøre det. Du møder så mange seje brands og mennesker, som er klar til en snak, så husk ikke at begå samme fejl, som mig. Bring businesscards! 

Læs også: De 35 bedste serier på Netflix – en guide til gode serier (2019)

4. Fyld køleskabet

Sørgede for at fylde køleskabet i fredags og det kom der bla.a. denne opskrift ud af. Den er billig, lækker og kan laves et utal af måder. Tjek den ud lige her og lad mig endelig høre hvad du synes. Tænker det er en opskrift, som skal prøves flere gange før den sidder i skabet, men altså, selvom den ikke sidder i skabet, så er den sgu lækker. Hvis! Jeg selv skal sige det.

5. Guide til Netflix

I søndags, så spurgte jeg efter nye serier og for pokker hvor fik jeg meget god respons! De nye serier har jeg tilføjet lige her, så der er lidt, som du kan gå i gang med ligeså vejret skifter: “De 35 bedste serier på Netflix – en guide til gode serier (2019)“. Jeg har sagt det før og jeg siger det igen, men The Good Place er en serie som ikke gør så meget af sig, men den er FANTASTISK!

6. Spørgsmål på instagram om at spare

Det er så fedt, at det ikke kun er mig, som vil spare lidt på pengepungen! Det tænker jeg at dyrke endnu mere den kommende periode. Stay tuned! Indtil videre, så har I været så gode at dele en masse tips på det her billede på Instagram, så der er allerede lidt brugbart derinde. Ligesom med det her indlæg som du sidder og læser lige nu, så er jeg stadig i tvivl om formatet, men lad mig endelig høre, hvis du sidder med nogle gode ideer.

7. Din personlighedstype

Noget af det som jeg fik allermest feedback på i forrige indlæg var personlighedstesten, som jeg selv tog for et par måneder siden – og som var noget af en øjenåbner! Hvis du ikke har taget den endnu, så husk at tjekke det her indlæg ud. Jeg ved godt, at jeg har skrevet om den test tusind gange efterhånden, men den var så spot on og den har hjulpet mig meget.

Læs også: Opskrift på vietnamesisk pandekage (en laber bánh xèo-ish med the WORKS)

8. Perfekthed på sociale medier

Jeg bliver ved med at referere til det første indlæg i denne føljeton, men YOLO. Som jeg skrev i det indlæg, så vil jeg også bruge de her indlæg til at skrive om ting, som måske ikke helt er gennemovervejede nok til at blive et ‘helt indlæg’ so to speak. Her på det seneste har jeg tænkt meget over det der med at være perfekt på, især, Instagram. Jeg ved ikke om det bare hører med, når man når en vis størrelse, men jeg modtager så mange kommentarer, som måske er afsendt med de bedste intentions, men de får mig til gennemtænke hver eneste lille del af det, som jeg lægger op.

Hver uge, så modtager jeg beskeder, som lyder sådan her: “Vand for guds skyld dine planter“, “Du skal vist have pudset de vinduer“, “sådan udtaler man det ikke” eller sådan laver man ikke den opskrift, bla bla. Jeg tror ikke, som sådan at de er afsendt i ond tro. Jeg har aldrig været ‘plaget’ af dårlige kommentarer, men når jeg hele tiden modtager dem, så er det da klart at mange har brugt for at redigere, gennemtænke (overtænke?) og komme et filter på alt hvad de udgiver.

9. Yndlings japanske webshops

Jeg holder de næste to punkter korte fordi, wow, det her indlæg blev da meget længere end forventet. Andreas har også fødselsdag, så jeg er på vej ud igen! Jeg er jo obsessed med Japan (husk at besøge mine rejseguides) og derfor har jeg et par yndlings webshops, som alle forhandler smukke japanske sager. Tjek deres smukke feeds ud her: Ohayo, Sakura Copenhagen, the General Store og CPH Tokyo Vintage.

10. Ingen liste uden Youtube

Jeg har hørt T-SWIFT’S musik siden jeg var 16, men de seneste år, så har der ikke været ret meget, som jeg kunne lide, men jeg er vild med hendes nye sang. Videoen er so so, men sangen er nice.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.