Det ENESTE blogindlæg du behøver at læse denne uge (#1)

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at skrive indlæg, som har lang ‘levetid’ og som jeg kan bruge igen og igen. Se bare mine mange guides (f. eks. min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter) eller mine opskrifter. Min nye indlægsopskrift er denne, fyi: nem aftensmad på 20 min (thai-landsk suppe med currypaste, tahin og svampe). Jeg elsker at lave indlæg på denne måde, men for pokker, sommetider så savner jeg, at dele de der dagligdagsting (f.eks. at der er Formland i næste uge og jeg glæder mig til at besøge messen for FØRSTE gang) eller små bidder, som måske ikke er et helt indlæg værd. Giver det mening?

10 labre links

Nå men altså. Det vil jeg gerne prøve at ændre lidt på nu! Jeg er nemlig på nettet hver eneste dag og jeg suger alt til mig. Artikler, gode blogindlæg, lydbøger, podcasts, gode serier på Netflix… You name it, I’m there! Jeg synes selv, at jeg falder over så mange gode ting, som jeg gerne vil dele, så derfor, denne føljeton, som jeg stadig ikke helt ved hvad jeg skal kalde. Det finder jeg ud af og nu til listen:

1. Manrepeller

Jeg læser ikke ret mange blogs fast, men jeg følger troligt med hos Manrepeller, både på deres blog og Instagram. De har et fedt community, velskrevede indlæg, deres hjemmeside er smuk og så indlæggene pakket med humor. I love it! Det her er ikke et nyt indlæg, men har længe tænkt at jeg gerne ville dele det herinde: The Modern Trap of Turning Hobbies Into Hustles. Indlægget handler om hvordan der er en tendens til, at det man laver på hobbyplan, skal laves om til en forretning. Hvorfor lave det til dig selv, når du kan tjene penge på det? Super spændende. Det her indlæg er også godt: My Pettiest Pet Peeves, in No Particular Order.

Læs også: Guide til Ebeltoft (sådan kan du bruge en dag i den fine, brostensbelagte by)

2. Formland designmesse

Yay! I næste uge, så skal jeg tilbage til Herning og jeg glæder mig! Da vi solgte vores lejlighed forrige år, så boede vi hos mine forældre i et par måneder og den ‘største’ by i nærheden af dem, var Herning… så jeg har brugt meget tid i den by. Anywho, jeg skal på Formland messen for første gang og ser virkelig frem til at besøge en masse seje brands og dele det hele på min Instagram.

En af de ting, som jeg gerne vil fokusere på under messen (tænker det er godt med et fokus på sådan en stor messe) er brands med en bæredygtig tilgang. Jeg har allerede fundet en håndfuld brands, som jeg glæder mig til at besøge og snakke med! Overvejer du at besøge Formland, så læs mere om messen her og vil du gerne sige hej, så hit me up on Instagram. Vi ses i Herning og især på stories under messen!

3. Guide til Ebeltoft

Hvis du stadig har sommerferie (eller vil du et hyggeligt sted hen i weekenden) så vil jeg anbefale dig at tjekke denne guide ud: Min guide til Ebeltoft (sådan kan du bruge en dag i den fine, brostensbelagte by). Jeg føler mig virkelig late to the party og føler, at alle kender byen, men Andreas og jeg besøgte den for første gang for et par uger siden, og jeg må indrømme at jeg er fan!

4. Leopardbrød?

Aiiiiii! Det her leopardbrød (du læste rigtigt) er altså cute og jeg ville ALDRIG kunne lave det, men er det ikke bare for fint? Måske Stinna kan hjælpe en ikke-bager? Hun er i hvert fald god til alt hvad der har med mel (det ender jo alle steder når man bruger det?) og det er jeg absolut ikke!

Læs også: Møbler med funktion i en lille lejlighed (og det LABRESTE bolig udsalg lige nu)

5. Aftensmad på MØF

Forrige fredag, så spiste jeg på MØF på Vesterbro Torv og jeg ville blot dele min excitement for stedet herinde. Maden var nemlig så smuk og lækker! Jeg har ikke tilføjet restauranten i min enorme spiseguide endnu, men den skal så meget med. Indtil da, så kan du tjekke guiden ud lige her: Min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter.

6. De 11 bedste og mest binge worthy podcasts (2019)

Som jeg kom lidt ind på i introen til det her indlæg, så lytter jeg til virkelig mange ting. Nogle af mine favorit podcasts, har jeg samlet i det her indlæg, og jeg håber at du vil tjekke listen ud, hvis du også er på jagt efter gode podcasts. Selv, der mangler jeg endnu flere gode podcasts at lytte til, så hvis du har et bud på en god podcast, så hiv fat i mig! Læs indlægget her: De 11 bedste og mest binge worthypodcasts (2019).

7. Den bedste musikvideo i 2019

Jeg delte en story forleden hvor jeg dansede til TV’et. Jeps, sådan nogle videoer deler jeg – og jeg fik vildt mange spørgsmål omkring hvilken video det var. Det er jeg så glad for, da jeg hørte min yndlingssang. En sang, hvor jeg ikke kan forstå teksten, men den gør mig bare i så godt humør. Find den her og tilføj den til din spotifyliste asap: BTS (방탄소년단) ‘작은 것들을 위한 시 (Boy With Luv) feat. Halsey’ Official.

8. Sådan bruger en 24-årig sine penge

Nu hvor vi er ved Youtube, så vil jeg lige tippe om denne inspirerende youtube serie, som interviewer en række kvinder omkring deres løn. Man får indblik i hvor mange penge de tjener og hvordan de bruger deres penge. Det bliver brudt helt ned og er så interessant! Der er mange forskellige kvinder og måder at bruge penge, men hende her er simpelthen så inspirerende. Se hendes interview her: How a 24-Year-Old Making $75K in NYC Spends Her Money.

Læs også: 8 gode restauranter i København (som er smukke, lækre og til at betale)

9. Skoene fra los instagrammos

Yes. De der sko fra los instagrammos. Jeg har tror aldrig at jeg har stødt på et par sko, som bare er så meget MIG! De her skønheder fra svenske Flattered (reklamelink) er nok det smukkeste par jeg ejer og jeg kan kun anbefale dem. Jeg er ikke så god til high heels længere men de her… de er altså behagelige at have på! Det er mit andet par fra Flattered (reklamelink) og de har altså nogle af de smukkeste og mest behagelige sko out there. Check dem ud!

10. Myers-Briggs personlighedstype

Som jeg har skrevet på min ‘om’ side, så er jeg en hardcore INTP. Jeg synes, at det er så spændende at arbejde med personlighedstyper og jeg har aldrig følt mig så ‘set’ som da jeg læste om min egen personlighedstype. Tag testen her og find ud af hvem du er. Er du også en INTP, så læs evt. denne artikel: 21 Signs That You’re An INTP.

Phew, det var det! Jeg tænker at dele den hver anden uge eller hvad der lige passer. Først og fremmest herinde på bloggen, men måske jeg rykker den på Instagram. Eller i mit nyhedsbrev. Jeg ved det ikke. Det skal jeg stadig lige finde ud af, så al feedback er lækker feedback. Hav en skøn weekend når du kommer så langt!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.