Det bedste udsalg er tilbage (og det kunne ik’ komme på et bedre tidspunkt)

Retail therapy for the soul. Efter vi er flyttet til en lille bitte by, og efter min fødselsdag i forrige uge, så har jeg haft en mindre krise i forhold til hvad jeg laver til daglig. Det er sikkert en kombination af en masse forskellige ting, men, jeg har fundet ud af, at jeg bliver nødt til at have et ‘creative space’ før jeg at kan producere kreativt indhold for mig selv – eller for andre. Jeg driver jo bloggen her og en lille freelance biks ved siden af, så der er masse ting, som skal ordnes konstant og jeg føler mig bagud med alt. Det er sgu ikke en sjov følelse og jeg er sgu ved at være ret træt af det.

Okay, det var sidespor, da det egentlig ikke var det, som indlægget skulle handle om i dag. Det er ikke sådan noget, som jeg kan lide at dele herinde, men jeg havde alligevel lige lyst til at dele hvad der foregår i mit hoved de her dage. Heldigvis, så skal jeg til Aarhus i morgen og der glæder mig mest af alt til bare at gå rundt og nyde byen, men jeg glæder mig også til at besøge den begivenhed, som jeg ser frem til hvert år. Det er intet mindre end det bedste udsalg i Aarhus!

Læs også: Den fineste hverdags-pyjamas og lidt om (lille bitte) huskøb

Det er MNRETAIL i Aarhus, som inviterer og de har altså nogle seje brands under sig. Mærker som Isabel Marant, Marc Jacobs, Stella McCartney (reklamelinks) og et par andre brands kan man finde på udsalget – og hvis det er ligeså godt som de forrige år, så der er en masse labre ting at finde. Jeg skal i hvert fald lige kigge forbi en gang eller to, så mon ikke vi støder på hinanden derhenne? Tjek info ud nedenfor og så ses vi jo bare derhenne:

Åbningstider:
Torsdag 22/3  (12.00 – 19.00)
Fredag 23/3    (12.00 – 19.00)
Lørdag  24/3   (10.00 – 17.00)

Adresse: 
Borggade 6, st.
8000 Aarhus C

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.