Det bedste hotel i Manila (pris, morgenmad, beliggenhed and all that GOOD stuff)

Okay. Okay. Jeg ved ikke om det her er det objektivt bedste hotel i Manila, men det er i hvert fald det bedste hotel til det som vi skulle bruge det til. Alle de gange vi har været i Manila, så er vi altid endt med at bo på det her hotel. Det er (selvfølgelig) fordi, at det er nemt og vi kender det, men det er også pga. nogle af deres tilbud. Hvis man er ude i god tid, så kan man nemlig finde early bird specials. De har også særlige deals, hvis du har et bestemt dankort. Og. Så har de forskellige pakkeløsninger eller upgrades, hvis du bestiller på bestemte tidspunkter. Det er generelt en god idé at tjekke deres egen hjemmeside ud fremfor Hotels.com inden du booker.

Det bedste hotel i Manila

Ligesom forrige gang vi var i Manila, så boede vi på Dusit Thani, som er et thailandsk hotel. Hotellet ligger smack bang right in the middle af der som vi gerne vil bo. Hotellet er ved at have nogle år på bagen, men værelserne er stadig fine, placeringen er god (mere om det nedenfor) og så er servicen skøn. Man kan godt finde billigere hoteller i Manila, men grunden til at vi elsker Dusit Thani er mest af alt pga. beliggenheden:

Læs også: 10 gode restauranter i Tokyo (en rejse- og spiseguide til Tokyo #stonemuseeats)

bedste hotel i Manila

bedste hotel i Manila

Beliggenheden

Hotellet ligger lige ved siden af nogle af største malls og er i gå afstand til de fleste områder, som vi godt kan lide. Bla.a. Bel Air området som har en masse gode restauranter. Lige uden for døren ligger ‘SM’ som er et stort mall med både supermarked, food court og en masse butikker. Faktisk er der 3-4 malls, som hænger sammen (bla.a. Glorietta og the Landmark som er favoritten) og når du er er kommet igennem dem, så når du til Green Belt, som er et high end butiksområde med alle dine klassiske dyre butikker, såsom Louis Vuitton, Gucci og Balenciaga (reklamelinks). Der er selvfølgelig også lækre food courts i alle centrene! Den bedste food court er helt klart den i Glorietta. Den er lidt svær at finde, men er så stor og har ALT.

Pris for syv nætter

The price, honey. Vi havde 7 nætter på hotellet og kom af med 7600 kr. i alt og det var inkl. morgenmad hver morgen. Jeg var ret meget i vacation mode da vi boede på hotellet, så jeg fik ikke taget billeder af den enorme morgenmadsbuffet. Det er faktisk lidt ærgerligt. Den er nemlig helt, HELT fantastisk og blev også udskiftet i løbet de dage vi var der. Overnatningen d. 31. var lige dyrere end de andre dage, så husk det, hvis du overvejer at besøge Dusit Thani nytårsaften, som vi gjorde.

Læs også: Min billedvæg + de 10 bedste steder at købe plakater og kunst (online & IRL)

bedste hotel i Manila

bedste hotel i Manila

Hvad med lufthavnen? 

Så er vi ved at være igennem indlægget om bedste hotel i Manila. Slutteligt, så må jeg dog hellere lige komme ind på lufthavnssituationen. Manila’s lufthavn ligger kun 5 km fra hotellet, men alligevel, så kan det være svært at bedømme, hvor langt tid det tager at komme derud. Senest, så tog det os kun omkring 30 minutter at komme at komme til lufthavnen, men vi har også prøvet hvor det tog over en time. Nå men altså. Jeg ville blot lige nævne det og fortælle at du sagtens kan bo på Dusit Thani, hvis du gerne vil have et par dage i Manila, sådan relativt tæt på lufthavnen. That’s all folks! Vi ses på Instagram, hvor du også kan tjekke mine highlights fra Manila.

Måske er det her relevant for dig?

10 gode restauranter i Tokyo (en rejse- og spiseguide til Tokyo #stonemuseeats)
5 områder og seværdigheder du SKAL opleve i Tokyo (according to me of course)
Rejseguide til Berlin (her skal du spise god mad, bo på hotel og hænge ud)
Okay, det her er det bedste hotel i Hamborg (smukt, japansk, perfekt)
En spise- og rejseguide til den fedeste bydel i Los Angeles, Echo Park

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.