DER ER KOMMET EN NY PITA BIKS PÅ VESTERBRO TORV (OG JEG HAR SELVFØLGELIG VÆRET FORBI)

Altså, Andreas og jeg havde ikke tømmermænd i går, men vi syntes alligevel, at den første januar, var den bedste dag at prøve den nye pita biks, the Pita Corner, som netop er åbnet nede på Vesterbro Torv. Og så havde vi selvfølgelig også glemt at handle ind! Flot.

The Pita Corner åbnede midt i december og jeg havde simpelthen ventet tålmodigt på, at de skulle slå dørene op. Graffitien kom nemlig allerede op på den gamle pølsevogn tilbage i september, så jeg har gået og ventet spændt siden da!

Læs også: 5 gode steder at spise asiatisk mad i Aarhus (OH YES!)

Vi valgte et tidspunkt hvor vi tænkte, at der ikke var ret mange mennesker og det var der heldigvis heller ikke, da vi kom derned. Der var ca. fem personer i køen før os og der kom flere til imens vi stod og ventede – alligevel endte vi med at være allersidste som fik vores mad, og ejeren måtte også med at undskylde til os, da de var blevet overraskede over den store interesse for deres mad. Han fortalte, at da de åbnede den dag, så stod der over tyve mennesker i kø udenfor, hvilket er ganske forståeligt, da det er ikke altid, at man har lyst til at spise pizza eller tage forbi den Gyldne Måge, dagen derpå.

Vi endte som sagt med at stå i kø ret længe, selvom der ikke var særligt mange mennesker i den lille biks og det irriterede mig en smule (især fordi jeg var pænt sulten) men jeg håber, at det blot var opstartsproblemer og fordi, at de havde mange flere kunder nytårsdag end de havde regnet med. Det vil jeg tage tilbage og teste. Research, I ved.

Læs også: Anmeldelse af INDO | den nye asiatiske restaurant

Nå, hvordan var maden så, tænker I sikkert? Det var godt, sådan virkeligt godt, og man kunne virkeligt smage at alt var hjemmelavet. Jeg valgte en lidt kedelig pita med lam, da jeg havde lyst til en almindelig en, men de næste par gange, hvor jeg går forbi så vil jeg prøve de forskellige dressinger og ikke mindst, deres falafler. Alt er som sagt hjemmelavet og man kan se endda se dem stå og forme og bage de lækre pitabrød, imens man venter!

Et godt lille sted, hvor jeg er sikker på, at Andreas og jeg nok skal blive stamkunder. Åh, jeg har boet ved Vesterbro Torv i snart syv år og jeg er vild med, at der er åbnet så mange lækre spisesteder efterhånden.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.