Denne måned har jeg fokus på cocktails (og så måtte jeg jo købe en ‘mini’ bar)

Denne måned er der fokus på cocktails herinde. Jeg synes nemlig, at april er sådan en mærkelig måned, hvor man, den ene dag lige får smagt på sommeren når vejret bliver lunt og den anden dag, ikke fatter hvordan Danmark kan være så kold og våd. Det er en mærkelig måned som bare skal overstås, men herinde, vil jeg varme op til sommeren. Jeg vil invitere nogle af mine veninder forbi til cocktails i løbet af måneden, og så vil jeg dele nogle af mine yndlingsopskrifter herinde, også. Lyder det ikke hyggeligt?

 

Det håber jeg at I synes, men først:

Verdens fineste bakkebord fra Normann Copenhagen! Endeligt en investering herhjemme, som Andreas rent faktisk var med på. Den skulle bare vinkles, som værende et barbord og så var han nem at overtale. Jeg har aldrig tænkt at et barbord var noget for os, men efter vi er blevet gamle og kedelige, så er vi begyndt at bruge flere penge på laber sprut og pæne glas – så altså – et barbord skulle der til.

 

Find det her bord ovre hos Moodings. Det fås i mange forskellige farver (rød, blå, grå og grøn) men vi valgte den sikre vej og endte på hvid. Er det ikke fint? Første cocktail opskrift kommer forresten op denne uge, så stay tuned!

 

Udgivet i samarbejde med Moodings.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.