Den ultimative spise- og rejseguide til Chicago

En rejseguide til Chicago. Hvad skal man opleve i Chicago? Hvad skal man spise i Chicago? Hvad skal man se i Chicago? Jeg kan hjælpe! Så er jeg tilbage foran min pind. Eller det er jeg så ikke helt, da vi stadig ikke har fundet et sted at bo, men jeg sidder i mine forældres kælder og arbejder lige nu, så en form for pind er det da. Der er kaffe på kanden og internettet er lyn-hurtigt, så all is good. Andreas og jeg er tilbage i Danmark efter 8 skønne dage i Chicago – faktisk kom vi hjem i går aftes – og jeg tænkte, at jeg hellere måtte få udgivet det her indlæg, imens turen stadig er helt frisk i min hukommelse!

Rejseguide til Chicago

Jeg tillader mig, at kalde det for den ultimative rejseguide til Chicago, da den er lang (og proppet med billeder) og så er der faktisk ikke ret mange danske guides at finde på Google. Enten er de nemlig super gamle, hvis man kan kalde indlæg fra 2013 er for super gamle, og ellers er de skrevet af journalister, som ikke har været der, men ‘bare’ har lavet en opsamling over steder i byen, som man skal besøge. Læs med!

Læs også: Virkelig intim og frisk frokost på Tsukiji fiskemarked (en Tokyo anbefaling)

rejseguide til Chicago

rejseguide til Chicago

rejseguide til Chicago

Jake Melnick’s Cornor Tap

Det første spisested, som jeg vil anbefale er Jake Melnick’s Cornor Tap, som vi endte med at besøge to gange på turen. Den første gang, så var vi der for at spise frokost, de er kendte for deres vinger og de var fandme også GODE, og den anden gang, så var vi der for at spise billige snacks (jeg har aldrig prøvet artichoke dip før og jeg DØR OVER hvor godt det er) og drikke øl. Stedet er gennemført, maden er fantastisk, priserne er gode og så ligger den tæt på ‘Magnificent Mile’ som er byen’s shoppegade i Downtown. Husk at komme når der er happyhour. Der kan man nemlig få en masse billige snacks, såsom artichoke dip og andre gode sager til sin øl.

Adresse: 41 East Superior Street
Chicago, Illinois 60611

Læs også: Rejseguide til Berlin (her skal du spise, bo på hotel og hænge ud)

rejseguide til Chicago

rejseguide til Chicago

Al’s Italian Beef

Det ser måske ikke så appetitligt ud, men efter lidt for mange timer (og for mange øl) på Jake Melnick’s så var det bare det eneste, som jeg/vi havde lyst til. Al’s er en Chicago staple og skal besøges, hvis man er i byen.

Adresse: Findes overalt i byen
Chicago, Illinois 60611

Læs også: Vi lever som nomader lige nu (men verdens smukkeste lampe er flyttet ind)

rejseguide til Chicago

rejseguide til Chicago

rejseguide til Chicago

Mortar & Pestle

Det her var nok det mest ‘instafriendly’ sted, som vi besøgte i Chicago med wow, hvor var det også bare godt. Og smukt. Jeg kunne spise hele menuen, men vi endte med at med vælge luksus avocado toast, breakfast fried rice og umami fries. Mums! Bor du i downtown, så er det bare med at få taget en hurtig Uber derud – det tager ikke mere end 10 minutter og området omkring den lille café er helt sikkert også en gåtur værd.

Adresse: 3108 North Broadway
Chicago, Illinois 60657

Læs også: 7 seje ting som man SKAL opleve i Los Angeles

rejseguide til Chicago

rejseguide til Chicago

rejseguide til Chicago

Green Street Smoked Meats

Jeg gad ikke herhen, men Andreas tvang mig i en Uber og det var helt sikkert en pleasant surprise! Green Street Smoked Meats ligger i en gyde og udefra er der helt stille og en smule kedeligt – men ligeså snart man går ind af døren, så bliver man mødt af en hulens masse mennesker og en intet mindre en fantastisk stemning. Andreas og jeg er ret vilde med Texas (vi var der for et par år siden og kan helt sikkert også anbefales) og imens vi spiste her, så var det ligesom at være tilbage.

Adresse: 112 N Green St
Chicago, Illinois 60607

Læs også: Find den perfekte feriebolig med airbnb

rejseguide til Chicago

rejseguide til Chicago

Antique Tacos

Smukke og labre tacos for the soul. For 8 dollars får man to lækre tacos – og jeg lover jer at det er mere end nok – for de er store og de mætter. Selvom det her var et populært sted, så var servicen intet mindre end fantastisk og stedet er helt sikkert et besøg værd. Hele stedet er meget smukt og jeg fik da også lige vist Andreas de lyserøde fliser, som de havde på badeværelset. Bare så han lige kunne se hvor flotte sådan nogle kan være…

Adresse: N. Milwaukee
Chicago, Illinois 60607

Læs også: 7 seje ting som man SKAL opleve i Los Angeles (en rejseguide til LA)

Giordano’s pizza

Hvis man spørger en der bor i Chicago, så er Giordano’s stedet, hvor man får den allerbedste deep dish pizza i byen. Vi var der til frokost, fordi vi ikke var helt sikre på om vi kunne lide en ‘normal’ deep dish pizza (som ærlig talt ikke ser særlig appetitlig ud) og fordi at man til frokost, så en lille version af pizzaen samt til salat til kun 10 dollars. Smuk er pizzaen dog ikke og jeg er tror heller ikke, at Andreas og jeg er deciderede fans af den tykke pizza, men det var sjovt at prøve.

Adresse: Findes overalt i byen
Chicago, Illinois 60611

Læs også: Her skal du drikke god kaffe i Tokyo (og kigge på hipsters)

Stan’s Donuts

Du støder på denne lyserøde biks overalt i Chicago og vi blev selvfølglig også nødt til at få stillet vores donut cravings! Jeg er ikke den store ekspert når det kommer til donuts, men de smagte ganske fint og det samme gjorde kaffen.

Adresse: Findes overalt i byen
Chicago, Illinois 60611

Læs også: Rejseguide til Tokyo – 10 steder du SKAL spise i Tokyo

Flere #stonemuseeats (som også er et besøg værd)

Shake Shack – en klassiker
Benihana – skulle prøves efter at have set ‘the Office’
Beatrix Market – har en FANTASTISK salat bar
Whole Foods – også en fantastisk salat bar
Chick-a-filet – her fås bedste nuggets

Læs også: Find den perfekte feriebolig med airbnb

The ‘Bean’ (Cloud Gate)

Den berømte skulptur skal besøges når man er i Chicago. Den er simpelthen så imponerende og supersjov at gå rundt om og under. Normalt er den omringet af turister, men vi kom omkring klokken 08.30 og der havde vi den næsten for os selv, så husk at tage herhen så tidligt på dagen, som muligt – og gerne på en hverdag.

Adresse: 201 E. Randolph St.Millenium Park,
Chicago, Illinois 60601-6530

Læs også: Virkelig intim og frisk frokost på Tsukiji fiskemarked (en Tokyo anbefaling)

Le Pain Quotidien

Efter man har været forbi the Bean (og har taget en masse videoer foran den, naturligvis) så kan man svinge forbi Le Pain Quotidien, som ligger på den anden side af vejen. Her kan man få varmen, imens man venter på at The Art Institute of Chicago åbner klokken 10.30.

Adresse: 20 N Michigan Ave,
Chicago, Illinois 60602

Læs også: En spise- og rejseguide til den fedeste bydel i Los Angeles, Echo Park

The Art Institute of Chicago

Den bedste måde at bruge en kold og blæsende dag – og dem havde vi desværre ret mange af på denne tur. Museet er superstort, men bliver alligevel hurtigt fyldt op, så det er en god ide at komme lige inden de slår dørene op. Klart et besøg værd! Vi købte en fin plakat derinde, så nu er det bare med at finde et sted at bo, så den kan komme op og hænge!

Adresse: 111 S Michigan Ave,
Chicago, Illinois 60603

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

5 Comments
  1. Bliver nødt til at tilføje et andet sted i Chicago med de lækreste hotwings, nemlig Timothy O’Toole’s. De var simpelthen så lækre de wings og så havde de over 25 forskellige øl på tap – et must i Chicago! :-)

    1. Tak for tippet! Tror faktisk at vi havde læst om det flere gange, men vi var på Jake Melnick’s Cornor Tap – og endte med at besøge det sted igen! Jeg vil huske det til næste gang :)

  2. Tak for den skønne guide! Jeg skal ikke engang til Chicago men jeg blev meget inspireret :)

  3. Har du nogen tips, til hvor man skal bo eller evt. undgå at bo? Planlægger selv en tur til Chicago til sommer og synes, at det er svært at navigere rundt i hvilke områder der er fede at bo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.