En rejseguide til Budapest – 10 steder man kan spise skøn (og billig) mad

Forrige år, var Andreas og jeg så heldige at blive inviteret til Budapest i en hel uge. Det var anden gang, at vi var på besøg i den skønne hovedstad og derfor droppede det meste sightseeing, da vi allerede havde set de fleste steder og fokuserede på det vi elsker allermest. Nemlig mad! Det kom der 10 skønne anmeldelser af restauranter i Budapest ud af.

 

Jeg bliver sulten når jeg læser guiden igennem igen og selvom den har et lille år bagen, så vil jeg stadig mene, at den er relevant og værd tage frem igen. Måske en I har en tur til Budapest planlagt? Selv, der overvejer jeg det kraftigt.

 

Læs også: En guide til Tokyo – drik kaffe i en oldschool (og instagram venlig) airstreamer

Hvis man er foodie og godt kan lide god, billig mad på sine ferier, så er Budapest det helt rigtige valg. A foodie paradise for sure.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.