Den ultimative guide til god tømmermænds-mad på Just Eat

REKLAME | Er I ved at være klar til nytår? Det er vi slet, slet ikke, da aftenen (som altid) kom lidt bag på os – og som altid, så ender vi nok med at finde ud af hvad pokker vi gør i sidste øjeblik. Én ting er dog på plads og det er, at vi skal bestille take-away den 1. januar og det glæder jeg mig næsten mere til end selve nytårsaften. Jeg har planlagt et par film og serier, som vi skal se og så skal vi bestille masser af mad fra Just Eat fra sengen. Uh, det er altså tiltrængt!

Nå. Nu til min lille guide, som jeg har brugt meget tid på at udarbejde. Det er jo ikke nemt at spise sig igennem Aarhus og finde alle de bedste steder på Just Eat, it’s a hard job, men nogen må jo gøre det – så her er mine syv favoritter. Mine krav har været at priserne er gode (I ved jo, at value for money, er vigtigt for mig) og så skal det være nemt at spise i sengen. Nogle af stederne er desværre ikke åbne d. 1. januar, men jeg ville gerne have, at guiden kan bruges hele året rundt og ikke kun dagen efter nytårsaften. Jeg regner forresten med at opdatere guiden løbende, så husk at bogmærke listen til de dage, hvor I har brug for noget take-away fra Just Eat. Læs med!

Læs også: Min spiseguide til Aarhus – de 30+ bedste cafeer og restauranter

Carls Jr.  (menukort)

Ikke åben 1. januar. Det her sted prøvede Andreas og jeg for et par uger siden – og det var faktisk overraskende godt. Jeg havde aldrig prøvet Carls Jr. men det hele smagte super godt, det var super syndigt og så var priserne super gode.

Læs også: Min spiseguide til Aarhus – 3 skønne (og økologiske) caféer i Aarhus

Fratelli (menukort)

Åbent 1. januar. Det her sted blev kåret som bedste pizzaria i Aarhus og det kan man godt forstå. Man kan smage at ingredienserne er lækre – og selvom at jeg er til en tyndere bund end den de har hos Fratelli – så fortjener de en plads her på listen for de laver altså gode pizzaer. Husk at prøve deres ‘antipasto misti’!

Læs også: De 29 bedste serier på netflix – den største guide til netflix (vinter 2017)

Grillen (menukort)

Ikke åben 1. januar. Der er ingen slinger i valsen her. Alle deres burgere er altid gode og smagfulde. Min favorit er the Pablo Project, som er med syltede rødløg og friterede jalapenos. De bedste pomfritter er deres ziggy fries, FYI.

Læs også: 3 nye serier på Netflix som du sikkert ikke kender

Byens Burger (menukort)

Åbent 1. januar. Det her er en take-away klassiker i Aarhus, som næsten altid har åbent de dage, hvor allermest man har brug for dem. Det er en kulinarisk oplevelse at spise på byens burger, men du ved hvad du får og så er priserne gode. Kan anbefale deres børneburger, hvis man bare har brug for en burger, men man ikke er MONSTER sulten.

Læs også: De 10 bedste serier som kan ses på HBO Nordic (lige nu)

The South Indian (menukort)

Åbent 1. januar. En ny favorit! Jeg synes, at Aarhus har manglet et godt indisk take-away sted og det er der kommet nu. Jeg er ikke så kendt i det indiske køkken, så jeg kan ikke sige så meget hvordan det ‘skal’ smage, men jeg blev meget (positivt) overrasket over det her sted.

Læs også: Value for money – en anmeldelse af den nye ‘the Hummus and Pita Bar’

Pizza & Pasta Service

Ikke åben 1. januar. Yndlingsstedet, som desværre er på juleferie lige nu og som jeg savner lidt. Udover deres gode pizzaer, så er deres pasta carbonara så, så skøn.

Læs også: En anmeldelse af serien ‘Big Little Lies’ på HBO

Charlie’s Café (menukort)

Åbent 1. januar. Nok det ‘sundeste’ alternativ i denne guide. Altså. Man kan stadig få burgere og gode fritter og god aioli, men der er også gode salater og sandwiches. Og nachos. Og smoothies. Der er lidt af det hele. Mums.

Læs også: Serie søndag – endnu en kærlighedserklæring til verdens bedste serie

Vind 500 kr. til Just Eat

Ja, den er god nok. Jeg trækker faktisk allerede en vinder i dag, sådan omkring klokken 14, så skynd er over på min instagram og deltag i konkurrencen om et gavekort til Just Eat, som du kan bruge d. 1. januar… eller en anden dag, hvor vi har brug for lidt take-away. Okay, det var min guide, som jeg håber, at I kan bruge. Hvis der er nogen steder, som du mener mangler på listen, så bare giv lyd. Husk også at tjekke min spiseguide ud: Min spiseguide til Aarhus – de 30+ bedste cafeer og restauranter. Godt nytår!

Hedder det forresten tømmermænd eller tømmermand? Google doesn’t know.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
    1. Hmm, måske, fandt ud af noget andet imens jeg researchede det her indlæg, men det er også ligemeget nu. Nu her når vi nærmer os februar ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.