7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)

7 gode take-away steder i Aarhus. I hvert fald mit take på gode take-away steder i Aarhus. Denne måned har været hård. Sådan virkelig hård. Jeg har nemlig skulle arbejde mig igennem take-away junglen for at afprøve og finde alle de bedste spisesteder på Wolt. Virkelig hårdt ikke? Det er jo en decideret jungle derude og derinde, men frygt ej, jeg har fundet nogle af de allerbedste steder at spise!

7 gode take-away steder i Aarhus

Hermed en liste over de 7 bedste steder hvorfra man skal bestille take-away på Wolt. Alle stederne ligger i eller omkring Aarhus, de kommer i en helt tilfældig rækkefølge og nej, det er ikke kun pizza som er på listen, selvom vi har spist mange pizzaer denne måned. De skulle naturligvis også afprøves og der er nogle vildt gode pizzaerne på listen. Forresten brug min rabatkode ‘STONEMUSE’ og spar 50 kr. på din første ordre.

Læs også: Min nemme opskrift på kylling i teriyaki sauce (it’s so damn good)

gode take-away steder i Aarhus

gode take-away steder i Aarhus

1. Madklubben Grill 

Det er på Madklubben Grill, at vi har bestilt absolut mest mad, de seneste mange uger. I hvert fald et par gange om ugen, så bestiller vi herfra, da det er mad, som jeg ikke selv orker at lave. Jeg kan lave verdens lækreste asian food med nærmest ingenting. Men cuvettesteg eller friturestegte fritter? Det orker jeg ikke. Vi bestiller selvfølgelig også deres gode salater – og sommetider dessert, men det er kun når det er rigtig vildt. Her får du masser af value for money og vi kommer af med omkring 250 kr. for to inkl. levering.

Læs også: Opskrift på ribbensteg med et asiatisk twist

gode take-away steder i Aarhus

gode take-away steder i Aarhus

2. Il Locale

Det her sted er rykket op på min liste over gode pizzarier i Aarhus. Jeg ELSKER deres hvide pizzaer. De bliver jævnligt stiftet ud, men jeg har endnu ikke spist en, som jeg ikke kunne lide. Derudover, og det her er vigtigt, så laver de fantastisk antipasti. Oftest så bestiller vi en pizza til deling og så køber vi antipasti for resten! SÅ GODT! BARE PRØV DET! To pizzaer koster omkring 400 kr. inkl. levering. Hvis vi køber én pizza + antipasti så ender vi på omkring det samme. Se lige billederne.

Læs også: Opskrift på nemme og ‘snack-bare ’forårsruller med østershatte og kål

gode take-away steder i Aarhus

gode take-away steder i Aarhus

3. Sota sushi

Ærligt. Jeg har endnu ikke prøvet at bestille take-away herfra da de er lige landet på Wolt (husk at bruge min kode som jeg har delt øverst) men det er altså hos Sota at man får noget af byens bedste sushi. Jeg glæder mig til at få lidt lækker sushi leveret! Sota sushi er i den dyre ende men det kan også smages.

Læs også: En guide til starte en god blog (og de 15 ting som du skal huske)

4. Burgershack

Jeg tror at alle som bestiller på WOLT ender med at bestille herfra. De har nemlig flere locations i byen (dermed er levering billigere) og så får du en menu med nogle af byens bedste burgere for kun 108 kr. Yas bby! Når vi bestiller to menuer så kommer vi af med ca. 240 kr. inkl. hurtig levering.

Læs også: De 29 bedste serier på netflix – den største guide til netflix (2018)

5. Pizza & Pasta Service

Hvis jeg har lyst til pasta og Andreas har lyst til pizza, så bestiller vi herfra. Jo jeg kunne godt lave en god carbonara selv, men sommetider, så skal den altså bare leveres. De har gode desserter og så kender vi dem lidt fordi vi har boet 10 år på Vesterbrogade. Vi var faktisk legit naboer, så mødte dem hele tiden. Anywho. Når vi får leveret en pizza og en pasta, så ender vi på omkring 190 kr. inkl. levering. Jeg mangler nye billeder men de kommer. Oh well. Bliver nødt til at bestille herfra igen så jeg kan få et par billeder i kassen.

Læs også: 10 gode restauranter i Tokyo (en stor rejse- og spiseguide til Tokyo)

gode take-away steder i Aarhus

gode take-away steder i Aarhus

6. McDonald’s

Don’t judge me. Jeg har altid elsket McDonald’s og jeg har altid tænkt, at jeg ville ‘vokse fra det’ men det er endnu ikke sket. Jeg bestiller egentlig altid nuggets, men den seneste gang vi var på den gyldne måge, så blev det burger. Den var god! At man kan få mad leveret herfra er en drøm gået i opfyldelse. LOL. Behøver jeg komme ind på priserne her? Don’t act like you don’t know ’em! 

Læs også: Den ultimative spise- og rejseguide til Chicago

7. Ramen Takumi

Er det ikke bøvlet at få suppe leveret? Det troede jeg, men, det fungerer faktisk helt vildt godt at bestille herfra. Man får topping og suppe for sig. Den er stadig varm når den ankommer men jeg plejer lige at varme den op. Fordi vi har været i Japan et par gange, så skal suppen være brændende varm når jeg spiser ramen. Når vi bestiller herfra, så kommer vi af med omkring 350 kr. inkl. en portion gyoza (dem SKAL du have med) og to gange suppe. De holder lukket de her dage, men så ved du hvad du skal have, når Danmark åbner igen.

Gode take-away steder i Aarhus

Voila! Er der noget, som du synes, mangler på listen? Let me know! Som altid, så ville det gøre mig så glad, hvis du ville følge med ovre på Instagram, hvor jeg deler endnu mere lækker mad. Både den slags som man får leveret men helt sikkert også en masse asiatiske favoritter fra mini køkkenet. Vi ses derovre!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

6 Comments
  1. Vil du ikke lige fortælle mere om indholdet i dine to favoritretter fra South Indian (Chili chicken/Lamb Masala)? Menukortet siger nemlig ikke så meget :-) Er der fx også grøntsager I? Er de meget stærke? Er de lavet på yogurt eller fløde mm.? Tak for gode tips…

    1. Hej Rikke! Der er ikke særligt mange grøntsager i indisk mad (har dog ikke smagt deres vegetariske menu endnu) og så er det meste godt stærkt!

  2. If your list doesn’t include “La Rossa” or “AmoRomA” it get immediately invalidated!! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.