10 gode take-away steder i Aarhus (som du skal prøve)

Opdateret april 2018. Denne måned har været hård. Sådan virkelig hård. Jeg har nemlig skulle arbejde mig igennem take-away junglen for at afprøve og finde alle de bedste spisesteder på Just Eat i Aarhus. Virkelig hårdt ikke? Det er jo en decideret jungle derinde – men frygt ej – jeg har fundet nogle af de allerbedste steder at spise!

Reklame | Hermed en liste over de 10 bedste steder, hvorfra man skal bestille take-away på Just Eat. Alle stederne ligger i eller omkring Aarhus, de kommer i en helt tilfældig rækkefølge og nej, det er ikke kun pizza som er på listen, selvom vi har spist mange, MANGE pizzaer denne måned. De skulle naturligvis også afprøves:

Læs også: Mini postkort fra Chicago (vi er vist blevet 3 kg tungere men alt er godt)

Oishii

Ganske fin sushi til ganske fine penge. Det er ikke den mest fancy sushi, som fåes herinde, men det er også okay, for sommetider vil man bare gerne have en god omgang sushi, uden at det koster det store. Og det får man her!

Læs også: 5 gode serier og film på Netflix (som er helt perfekte til en aften på sofaen)

Grillen Burgerbar

Ingen take away liste uden burgere, ikke? De bedste findes hos Grillen Burgerbar på Klostertorv. Der er ingen slinger på valsen her og så kan de holde til at blive transporteret hjem, hvilket mange burgere jo ikke kan.

Jeg vælger altid en the Pablo Project som er med friterede jalapenos, da den er fed (på den gode måde), spicy og syrlig. Gode fritter og god mayo, også. Er der nogen som har smagt deres milkshakes forresten? De ser spændende ud, men de skal virkelig være gode før jeg gider at drikke sådan en.

Læs også: Den ultimative (mad) guide til Aarhus

Pizza & Pasta Service

Byens bedste carbonara og byens bedste pizza fåes nede Pizza & Pasta service på Vesterbrogade! Fordi vi havde muligheden for at vælge den ‘usikre’ vej, I ved, man ender altid med at vælge det samme, fordi man er bange for, at man ikke kan lide det nye man vælger, så derfor valgte jeg pasta for første gang forleden – og det smagte heldigvis fantastisk!

Jeg elsker en god carbonara, men det er langt fra alle steder, som kan finde ud af at lave det, desværre. Det er ægte italienere som står dernede – og de simpelthen bare så åbne og så flinke. Deres desserter er forresten også gode, hvis man kan klemme sådan en ned efter en omgang pizza. Det kan man godt.

Læs også: Opskrift på vegansk ramen + en afsløring af drømmerejsen

Fratelli pizzaria

Også et godt pizzaria, men jeg er stadig mest til Pizza & Pasta Service. Det kan sagtens være fordi, at jeg ikke kender menukortet så godt. Forrige år vandt Fratelli prisen, som byens bedste pizzaria, så man går ikke helt galt i byen her.

Læs også: Kom fra Aarhus til København på kun 45 minutter

Carls Jr.

Det her sted er et nyt på min rader, men er et ret godt bud, hvis man gerne vil have gode burgere og pomfritter uden så meget bøvl. Carls Jr. er i min optik meget bedre end McDonalds eller Burgerking – hvilket nok er de steder, som man ville sammenligne Carls med. Prisen er god og jeg kan sagtens blive mæt af en børnemenu. Blot et tip!

Læs også: Fart på (og de sejeste sneakers som du måske har spottet på Instagram)

The South Indian

Bestiller herfra flere gange om måneden. Der er ikke så meget at sige – her får du god, indisk mad, i gode portioner. Mine favoritter er deres Spicy Chili Chicken og deres Karaikudi Lamb Masala. Husk raita!

Læs også: Ægte asiatiske vibes i køkkenet – opskrift på vietnamesisk pho suppe

Byens Burger er jo en klassiker hos Just Eat. Eller det vil jeg mene det er, da de har fået over 6000 anmeldelser derinde og det er altid hos dem, at jeg kigger forbi menuen når jeg er inde på Just Eat. I ved, bare lige for at se hvad der er! Det var første gang, at jeg har fået pizza derfra og jeg forstår virkeligt godt hvorfor de har fået så gode anmeldelser. Deres pizzaer smager virkeligt godt! Og deres salat, var faktisk også overraskende god?

Til frokost en dag, bestilte vi deres pita’er derfra og de får altså også lige en anbefaling med på vejen. De var billige og helt standard, men alligevel pakkede med smag. Sådan en pita, er altså et godt bud på en god frokost til kun 47 kr.

Læs også: Opskrift på ‘chicken soup for the soul’

Nord Gourmet

En nyere favorit, som jeg har bestilt så ofte, at jeg næsten er blevet træt af det. NÆSTEN! Hos Nord får man dansk ‘tapas’ som består af små håndmadder, god ost, rugbrødschips og meget mere. Man kan også købe salat, chili con carne (som vi gjorde forleden hvilket var lækkert) og meget mere. Det smager skønt og er generelt bare super lækkert.

Inden jeg smutter vil jeg lige give et skud ud til Com Viet, som laver skøn vietnamesisk mad og Restaurant Athena, som laver græsk mad. Så. Det var den liste. Jeg håber, at I kan bruge den, når I skal bestille på Just Eat næste gang. I aften står den på pizza hos os – igen – og jeg tror at den skal være fra Pizza & Pasta Service.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment
  1. Vil du ikke lige fortælle mere om indholdet i dine to favoritretter fra South Indian (Chili chicken/Lamb Masala)? Menukortet siger nemlig ikke så meget :-) Er der fx også grøntsager I? Er de meget stærke? Er de lavet på yogurt eller fløde mm.? Tak for gode tips…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.