Den ultimative guide til asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)

Gode asiatiske restauranter i Aarhus. Oh yes. Coming right up! Denne guide har været længe undervejs! Faktisk har jeg en række spiseguides i ærmet den kommende periode, da flere har spurgt mig, om jeg ikke kunne dele min ENORME spiseguide til Aarhus ind i forskellige sektioner. Den er nemlig blevet så stor, at den er en smule uoverskuelig.

Asiatiske restauranter i Aarhus

Hvis du endnu ikke har besøgt min store guide, så kan du tjekke den ud lige her: Min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter. Den er nemlig stadig mega go’ hvis jeg selv skal sige det! Nu til denne korte (ere) liste med asiatisk mad i Aarhus. Der er helt sikkert steder jeg mangler at tilføje, men det må komme løbende – og hvis du synes, at der mangler et sted på listen, så er det bare med at give lyd. Læs med!

Læs også: 7 serier på Netflix (som jeg troede var dårlige men faktisk var ret FANTASTISKE)

Sota sushi

Bedste japanske mad i Aarhus. Hands down. Der er selfølgelig også skøn japansk mad på Ramen Takumi (mere om det sted nedenfor) men det her er nok det bedste sushi, som jeg nogensinde har fået i Aarhus. Man kan mærke der er stor kærlighed til Japan, når man spiser her – så vil du gerne have go’ japansk mad, så bliver du altså nødt til at svinge her forbi. Intet mindre. De har vist ændret lidt på konceptet siden sidst jeg var her, men jeg lover at teste det inden længe. It’s a tough job but someones gotta do it! 

Pho C&P

Her kan du få lækker vietnamesisk mad til virkelig gode priser. Der er næsten altid helt proppet herinde og det er der go’ grund til. Det er nemlig sådan et sted, som man nemt kan svinge forbi, hvis man gerne vil være sikker på at få et hurtig måltid, som smager godt. Jeg er vild med deres pho og friske forårsruller, som er pakkede med smag.

Grød

Congee baby! Jeps. Grød er på denne liste, selvom det ikke er en asiatisk restaurant, som sådan. De har dog en skøn, SKØN asiatisk ret (chicken congeee) som lavet på risgrød og som er toppet med øko kylling, soja, sesamolie, peanuts, forårsløg og masser koriander, Mums! Husk at be’ om sriracha til grøden. Jeg får altid sriracha on the side. Så synes jeg nemlig, at det er nemmere at justere hvor meget der skal på.

Læs også: 5 områder og seværdigheder du SKAL opleve i Tokyo (according to me of course)

Kowloon

Klassikeren over dem alle og helt sikkert stedet som Andreas og jeg har besøgt allerflest gange. Vi er der nok én gang om ugen – og indtil videre, så er vi ikke blevet trætte af maden herinde. Jeg tror at de fleste nok Kowloon, men jeg har et par lifehacks til et besøg på Kowloon. 1. den på Banegårdsgade er bedst. 2. Kan du ikke bestemme dig for hvad du skal prøve, så har Kowloon billeder af ALLE retter på deres hjemmeside. 3. Det er helt okay at bestille fritter derinde. Faktisk vil jeg anbefale det. 4. Det lyder så kedeligt men deres ribbensteg med pak choi er the BOMB. 

Karma Sushi

Det er alt, alt for længe siden at Andreas og jeg har været på Karma, men åha, det er altså et skønt sted – og så er det ikke kun aarhusianere, som kan nyde godt af maden herfra. Vel? Oh well. Jeg synes, at Karma har et spændende menukort med lækre chirashi bowls, miso suppe som rent faktisk smager godt og selvfølgelig, virkelig god sushi. Prisen er i den højere ende men det er money well spent.

Læs også: 5 små tricks (sådan bliver du bedre til at smalltalke hvis du er en stille type)

Ramen Takumi

Jeg har allerede dedikeret et helt indlæg til det her sted, men jeg bliver nødt til at kaste lidt mere kærlighed efter Ramen Takumi, som kan findes på Aarhus Central Food Market. Hos Ramen Takumi så kan man få ramen, big surprise he he, og en håndfuld andre japanske retter. Jeg elsker ramen og har prøvet det mange steder og lande efterhånden, men det er her, i lille Aarhus, at jeg har smagt den bedste udenfor Japan. Hvis du vil smage en bid af Japan så skal du svinge her forbi!

Min favorit er deres stærke jigoku ramen, som brænder din mund og hals… på den gode måde. Men kan forresten bestille ramen fra Ramen Takumi på Wolt! Jeg plejer at varme suppen op derhjemme når jeg bestiller derfra, da jeg synes, at ramen smager bedst når den er mega varm.

A+ Siam Sushi

Nu tænker du sikkert: “Okay, du har lige skrevet om både Karma og Sota – og nu nævner du det her sted. Det hænger da ikke sammen?” men det gør det! Jeg synes nemlig at A+ Siam Sushi har virkelig god sushi i forhold til prisklassen. Her kan du bestille sushi ad libitum for enten 198 kr., 228 kr. eller 248 kr. alt efter hvad tid og hvilken dag du besøger restauranten, hvilket er helt ok priser i forhold til maden du får.

Asiatiske restauranter i Aarhus

Således. Det var mit bud på gode asiatiske restauranter i Aarhus, som du skal besøge mindst én gang! Jeg tænker lidt, at jeg løbende kommer til at tilføje endnu flere steder, så det her ender med at bliver en stor guide til asiatisk mad. Ikke alt for stor, men større. Så. Gem endelig indlægget! Har du mod på at tage til Hamborg for spise, så har jeg faktisk også lavet en spiseguide til Hamborg. Der er ikke kun asiatisk mad på den liste, men der er MASSER af det! Læs med her: 15 gode og billige restauranter i Hamborg (som du skal besøge mindst én gang).

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
 1. Du skal prøve ‘Den Hvide Orkide’ – lækker, lækker thailandsk mad til billige penge og du får noget for pengene! :-)

 2. Hej Michelle,

  Jeg faldt tilfældigvis over din artikel her, da Ramen Takumi har lagt den i deres feed :)

  Er foresten helt helt enig i din beskrivelse af Ramen Takumi og deres Ramen! :)

  Du mangler du en glemt perle, når vi snakker japansk resturanter, den er godt nok lidt oversset, men en fantastisk fund.

  Det er : Sushi Springtime, Park Allé 9, 8000 Aarhus og den er drevet af en Japansk familie og er ganske autentisk, ihvertfald efter min mening.

  Har kun deres FB Side, da det sjovt nok ikke tyder på, at de har en hjemmeside (som jeg kan finde) – https://www.facebook.com/sushispringtime/

  /Steven

  1. Hej Steven. Tak skal du have! Det sted kendte jeg slet slet ikke. Ser lækkert ud og så har de andet end sushi også – må prøves!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til STONEMUSE som er mit lille hjørne af internettet. Jeg er vild med Japan men er ikke japansk, I’m working smarter not harder, og nårh ja, så er jeg vild med engelske gloser. Her kan du læse meget mere om mig og klik endelig rundt everywhere.