Café Fika » den smukkeste (og bedste) vegetariske frokost i Aarhus

Det er fredag og hvem har egentligt tid til at læse blogs, på en dag, som i dag når vejret er så pænt og der er Distortion? Ikke mange tænker jeg, og derfor bliver det et megakort indlæg, her til morgen. En kort kærlighedserklæring om man vil. Hvis I følger mig på instagram, så ved I også, at jeg elsker Café Fika og at jeg er forbi flere gange om måneden – det er både for at spise deres enorme brunch i weekenden (ej, who am I kidding, det gør jeg også på hverdage) men det er især deres skønne salater – som jeg elsker.

 

På billederne her, er der mad for kun 75 kr. pr. skål, hvilket er fantastisk value for money, for de her skåle er altså store! Man vælger simpelthen bare de fem salater, som man gerne vil have i sin skål, samt to dressinger (såsom hummus, avocadocreme eller noget helt tredje) – og så er man sådan set kørende. Jeg ved ikke helt om man kan fornemme hvor store de her portioner er, ud fra billederne? Faktisk, så har jeg aldrig fået tømt en af her skåle til frokost, så jeg ender altid med at spørge efter en to-go boks. Der er MEGET mad!

 

Læs også: På jagt efter den bedste brunch i Aarhus » en anmeldelse af Café Juliette

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.