En japansk restaurant i Hamborg (spiseguide til Hamborg)

Ja, det var så ikke meningen, at vi skulle til Hamborg i forbindelse med vores jule-tur til Flensborg, men jeg ryddede op i mine gemte Instagram opslag (imens jeg lå i verdens lækreste hotel seng) og der stødte jeg på et opslag fra restaurant Matsumi, som jeg havde gemt fra forrige gang vi skulle til Hamborg.

Det var i april, at vi tog til Hamborg sidst (husk at tjekke min rejseguide til Hamborg ud som jeg kommer til at opdatere inden længe) og der fravalgte vi Matsumi fordi vi ikke kunne nå det – men jeg viste opslaget til Andreas og spurgte: “om vi ikke lige skulle svinge forbi Hamborg” og besøge restauranten nu hvor vi var i Tyskland – og den var han heldigvis med på. Vi checkede ud af vores hotel og i stedet for at tage til Aarhus, så kørte vi til Hamborg i stedet. Turen tog os 1 time og 45 minutter – og jeg kan allerede afsløre nu, at det var turen værd!

Læs også: En rejseguide til Hamborg – 3 asiatiske spisesteder og masser af shopping

Vi løb mod restauranten i Hamborg efter en masse parkeringsproblemer, men det glemte vi heldigvis alt om, da vi kom indenfor. Det var nemlig ligesom at træde ind i en restaurant i Japan og vi tabte begge to kæberne. Der var en masse asiatere (følte mig godt hjemme), det var dårligt belyst, man skulle bukke sig for at komme rundt – og vi elskede det!

Nu vil maden. Det er ikke den bedste ramen vi nogensinde har fået (tror bare ikke, at man kan få en rigtig god bowl udenfor Japan) men stedet er alligevel et besøg værd pga. indretningen og den ‘ægte’ japanske stemning som er derinde. De er i Michelin guiden (det vidste vi ikke før vi kom) og priserne er lidt høje derinde, så jeg vil helt sikkert anbefale, at man besøger Matsumi til frokost, da priserne er ret gode der. Generelt, så er det en god ide at besøge Michelin restauranter til frokost, da min erfaring er, at man får meget mere for pengene. Vi gjorde det sidst vi var i Budapest og det er var åh så godt!

Læs også: Rejseguide til Tokyo – 10 steder steder du SKAL spise i Tokyo

Husk at bestille bord, da der hurtigt bliver ret crowded.

Restaurant Matsumi
Colonnaden 96
20354 Hamburg

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.