Den perfekte julegave til ham (og lidt om den bedste måde at købe gaver i år)

Ingen december uden at godt julegave-tip eller to, ikke? Der bliver ikke så mange af dem i år herinde, da jeg er sikker på, at I kan finde en masse af den slags andre steder i blogland, men som I måske ved, så er jeg æstetiker to the bone og Neye’s nye hjemmeside simpelthen så eye pleasing, som noget kan være.

For nyligt har de lanceret en helt ny hjemmeside og blog univers, som udover at være smuk, også er fyldt med brugbare guides til julens køb. Jeg har købt Andreas’ julegaver derinde i år og jeg har aftalt med ham, at det er okay, at jeg viser hvad han får i julegave i år. Jeg har måske, måske ikke købt en ekstra for at opveje det, men sådan er det altså bare at være instahubby (husker I den video?) sommetider!

Læs også: Mit simple trick til mere nærvær IRL (når det kommer til sociale medier)

Mine køb: Haglöfs sportstaske, the North Face skuldertaske

Gaverne i år er nogen, som han kan bruge i forbindelse med en rejse, som vi skal på i starten af det nye år. Det er en sej sportstaske og en lille taske fra the North Face (den er også så sej) som han bære når vi er på sightseeing. Det bliver første gang nogensinde at HAN kan bære kameraet når vi er på rejse og det bliver simpelthen så godt.

De små tasker til mænd er blevet ret populære og det er kun godt for så er det ikke kun mig som skal slæbe rundt på alle vores ting, når vi er på ferie.

Læs også: Mit orange telt (og 12 seje dynejakker til vinter)

Jeg har også købt en stor Haglöfs taske med, som har den helt rigtige størrelse til en dags-tur. Den tænker jeg, at vi skal have med i vores kuffert, så vi bruge den hvis vi skal på en mindre tur i forbindelse med vores rejse – ellers kan vi tjekke den ind når vi skal hjem, hvis vi (okay, jeg) kommer til at købe lidt for meget på vores tur. Den har bare den perfekte størrelse!

Hvad synes I om tingene? Hvis I også synes det er nice, så udlodder jeg begge dele på min instagram i aften, så husk at følge med derhenne! Tjek også Neye’s nye hjemmeside ud, hvis I stadig mangler et par julegaver. Nu vil jeg tage denne kage ud af ovnen og sætte mig foran brygge en lille kop til mig selv. Hav en skøn weekend!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.