Den perfekte hverdagstaske (og lidt om et par søstre som I skal holde øje med)

Jeg har flashet denne taske rigtigt meget her på det seneste, men altså, jeg bruger den også konstant! Den nye Alimakka taske fra Núnoo, er den nye taske i min samling (jeg har efterhånden ret mange, som I vil kunne se nedenfor) og denne taske, er helt klart min favorit. Lige nu i hvert fald, for det skifter lidt alt efter hvad jeg skal og hvilket humør jeg er i. Er den ikke fin? Den fås med en ‘almindelig’ læderstrop, men jeg valgte pimpe min egen taske med en frynse-strop, da mit tøj var ret simpelt forleden.

 

I morgen drager jeg til København for at optage lidt ‘Coffee and Kale’ hos Danica, besøge Nicoline som har forladt mig og så, for at holde lidt påskeferie. Ikke helt dårligt vel? På den tur, tager jeg mit nye net fra Núnoo, som jeg også havde med til Sverige for et par weekender siden, med. Nettet er så fint og så kan der simpelthen være alt i den! Nettet har en perfekt størrelse (der er plads til en computer, lidt tøj, makeup og alt det løse) og har også en indvendig har den en lynlåslomme til nøgler eller andre ting, som hurtigt kan forsvinde i sådan en rummelig taske. Beklager forresten lige alle de her links, men jeg lover jer, at de alle er relevante!

 

Læs også: Byens lækreste pizza joint er hermed fundet (and you are welcome)

Søstrene, som står bag Núnoo er simpelthen så seje og det er spændende, at følge med fra sidelinjen og se hvad de finder på. Deres sortiment bliver større og større, men alligevel er alle deres tasker bare så smukke og wearable. De passer simepelthen bare til alt!

 

De fleste af deres mange flotte tasker, er også lavet i det fineste kalveskind, som kun bliver pænere og endnu blødere med tiden. De er slidstærke, der er virkeligt tænkt over alle detaljer, og måder hvorpå man kan bruge taskerne. Jeg har allerede skrevet lidt om de forskellige tasker både her og her, og jeg tror godt, at I kan læse min begejstring for det her taskebrand, hvis I læser nogle af dem. Kender I mon til søstrene, som står bag Núnoo?

 

Læs også: Et par uundgåelige forandringer og verdens pæneste mandagssæt

Min trøje er forresten fra Six Ames, min nederdel er fra Zara, skoene er fra Gardenia og tasken er fra… Ja, det kan I nok godt regne ud.

 

Udgivet i samarbejde med Núnoo.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
 1. Hej Michelle.
  Dit nye design er simpelthen så fint, men jeg synes det driller lidt. Det er svært at “ramme” links i teksten.
  Men det mest ærgelige er at dine billeder ikke dukker op i bloglovin’s feed. Det er her jeg holder styr på de fleste blogs, og dine indlæg overses let uden billede..
  Hav en dejlig søndag!

  1. Hej Johanne! Tak for din kommentar.

   Begge ting er jeg klar over, men jeg har skrevet til både Bloglovin’ og der hvor jeg har mit design fra og de kan ikke hjælpe mig med problemet med billederne. Det samme med mine links. Jeg kæmper videre :(

   Og i lige måde!

Leave a Reply

Your email address will not be published.