Den perfekte basis t-shirt (som både er bæredygtig og laber)

Reklame | Ah, noget af det fede(ste) ved det jeg laver, er at der sommetider lander nogle seje mails i min indbakke – såsom, den jeg fik i december, hvori der stod om jeg ikke have lyst til at prøve et par lækre t-shirts fra et nyt, sejt mærke! Det havde jeg og jeg har seriøst levet i de her t-shirts siden før jul.

MEU er et dansk tøjmærke, som har fokus på lækre basis varer i høj kvalitet. Konceptet bag MEU er, at kvalitet (I skal altså have de her trøjer i hænderne) ikke behøver at koste en formue – og derfor er deres priser sindssygt gode! Priserne er gode, som i, at man kan få to labre t-shirts, som den jeg har på, for kun 129 kr – og så er da endda gratis fragt, hvis man køber for 300 kr. Der er både til mænd og kvinder, man kan få langærmede eller kortærmede t-shirts, der er wifebeaters og så fåes hele sortimentet i tre forskellige farver. Phew. Jeg ved ikke om I kan fornemme, at jeg er ret excited over det her koncept – og så håber jeg personligt på, at de snart kommer i endnu flere farver. Millenial pink, please.

Læs også: Her er det bedste udsalg i Aarhus (og et meget sjældent #ootd)

MEU har fokus på bæredygtighed og derfor finder man ikke en ny kollektion hos dem, hver eneste sæson. I stedet kan man altid på fingrene i gode basis t-shirts, som er produceret i 100% bomuld og som er behagelige at have på. Hvis vi kort skal komme ind på designet af t-shirten, så er jeg vild med den runde hals (har faktisk aldrig ejet en v-hals, så den runde hals er jeg helt med på) og så kan jeg godt lide længden på ærmerne.

Man modtager sine to t-shirts i en fin pose (jeg havde taget mine poser med i kufferten til Vietnam og jeg havde en mindre shampoo krise, som i Ross from Friends style, så dem vil jeg skåne jer for) men de er super fine, så man har lyst til at gemme på dem. Prøv dem!

Læs også: Status på livet lige nu (vi flytter fra Aarhus og flytter tilbage til …)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Kan man se ‘igennem’ den hvide t-shirt’? Synes nemlig tit at hvide t-shirts er så tynde, at man kan se bh’en igennem, hvilket jeg ikke er så vild med :)

    1. Uh, skal jeg være helt ærlig, så har jeg slet ikke bemærket om den var gennemsigtig, så det tror jeg ikke at den er. Synes egentlig ikke at det er en ‘tynd’ kvalitet :)

  2. Det lyder som et fedt koncept! Hvordan er de i størrelsen, tætsiddende eller lidt løse? :-)

    1. Yndslings tee’s. Har en sort version på as we speak! Synes de er helt almindelige i størrelsen og synes at de er en… Mellemting. Tætsiddende men ikke for tætsiddende hvis det giver mening ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.