Den smarteste måde at vælge nye briller (og et velkommen til)

REKLAME | Godmorgen og velkommen til at mit ‘nye’ site! Som I ved, så får jeg får lyst til at ændre hele min blogs side og udtryk et par gange om året – og den 25. december, hvor Andreas og jeg var lidt tømmermændsramte efter alt for god vin til juleaften, så skulle jeg bare lige ændre et par ting, som havde irriteret mig – og det endte selvfølgelig med at blive en overhaul af hele min blog. I kan sikkert ikke se den store forskel, sådan er det altid, men det har givet mig fornyet energi. Husk lige at kigge forbi min nye forside på en computer, ikke? Det giver altså det bedste udryk og så har jeg ikke liiiige haft mulighed for at kigge på mobil-versionen af min blog endnu. Men det kommer! Jeg har også opdateret min ‘om’ side og pimpet min ‘kontakt’ side, så hvis I går op i sådan noget, så tjek også det ud.

Nåmenaltså, her føles skønt nu og jeg er så klar til at tage hul på 2018. Jeg er helt kold. Jeg elsker nytårsforsæt og jeg har selvfølgelig allerede lavet 18 mål i 2018, men dem skal jeg nok dele med jer om ikke så længe, så de måske kan inspirere jeres år – og så I kan holde mig op på det, selvfølgelig.

Læs også: Endelig kan jeg løfte sløret for min kollektion (OMG)

Sådan fungerer Smarteyes konceptet

Okay, nu til det som det skal handle om i dag. Det skal nemlig handle om min Smarteyes kollektion, som røg i butikkerne før jul og som jeg er meget, meget stolt af. Det var været den sjoveste proces at være en del af og jeg er meget overvældet over den modtagelse det har fået – så mange tak for det! Jeg har dog fået et par spørgsmål omkring hele Smarteyes konceptet. I ved, der er nogen af jer, som mangler lidt mere information om hvordan det rent faktisk fungerer og så videre, så det vil jeg komme ind på nu. Ved ikke helt hvorfor jeg ikke er gået i detaljer tidligere, men jeg gik faktisk bare lidt ud fra, at I vidste det (don’t ask me why) så det kommer nu, men først lidt info Smarteyes.

Selve Smarteyes kæden startede i 2007 af et par svenske iværksættere, som gerne ville ruske op i optikerbranchen. De mente nemlig, at det skulle være sjovere (enig) at købe briller og så mente de også (enig) at de skulle have en fornuftig pris. Når man køber deres briller, så kan man frit vælge imellem alle stel og alle kollektioner – og det er uanset, om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller og uanset hvilken styrke du skal have. Nemt og smart, ikke? Deraf navnet.

Læs også: Hvem skal du være i dag?

Hvad koster et par briller?

Når du skal have briller, så booker du blot en synsprøve på Smarteyes og så er du næsten good to go. Du tager så forbi din lokale Smarteyes butik (de har 10 butikker i Danmark) hvor en optiker står til at lave undersøgelsen. Når den er overstået, så snakker man lidt om ens behov og ønsker – og så kommer man til det sjove – nemlig brille prøvningen! Husk at tjekke min kollektion ud, som I naturligvis også kan vælge fra. Jeg er især vild med ‘jeg elsker oldschool brillen’ men jeg dæleme også vild med ‘pæn på instagram brillen’. Ej, jeg er vild med dem alle og havde ret svært ved at begrænse mig til dem, som jeg har udvalgt.

Det er sjovt at prøve løs og skifte udtryk hver gang. Vejledningen derinde er god (og så er de tålmodige, så take your time) og husk også, at prøve noget, som I normalt ikke ville prøve og se hvad der sker! Der er to faste priser på alle briller (1.450,- for briller med enkeltstyrke og 3.450,- for briller med flerstyrke) og så kan man vælge frit imellem alle deres stel. Nemt og smart.

Læs også: Kast dig ud i nye projekter og vær ligeglad med hvad alle andre siger

Vind briller med ‘Look of the month’

Phew, kunne du følge med? Det blev lidt længere end forventet. På instagram, så kan du forresten også vinde et par valgfrie briller hver måned ved at bruge hashtagget #smarteyesdk og #lookofthemonth når du lægger billeder op, hvor du har briller på. Vinderchancerne er ret store, så hvis nogle af jer også vil have gang i en lille brille garderobe, så det bare med at få delt et par brille billeder.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.