En nem måde at måde at skjule et fjernsyn (if it’s ugly)

Hermed den nemmeste måde at skjule et fjernsyn. “Uh, har I virkelig TV i soveværelset?” og ja, det har vi. Den sætning har jeg hørt flere gange og ja, vi er de typer, som har det. Vi er også de typer, der elsker at have det. Netflix og Wolt om søndagen (okay, det kan sagtens ske alle ugens dage) er altså bare lidt bedre i en seng.

Det er bare hyggeligt. Vi har også en computer i soveværelset. Du ved, sådan en stor computer, som man (Andreas) kan bruge til at spille computerspil på. Den er vildt grim. Men jeg har. Dyb vejrtrækning. Lært at leve med den.

Skjule et fjernsyn i skabet

Fordi vi også har den computer i soveværelset, så syntes jeg, at det blev lidt for voldsomt med to skærme og derfor blev vi nødt til at være lidt kreative. Det blev til et garderobeskab med ‘indbygget’ fjernsyn. Det fungerer altså! Garderobeskabene er fra IKEA og vi har selv lavet hele opbygningen ude i varehuset. Vi endte med at vælge ‘PLATSA’ serien, da vi gerne ville have garderobeskabe, som ikke var så dybe. De skulle nemlig ikke tage solen fra vores altan til højre. Mere info nedenfor:

Læs også: Opskrift på nem ketchup med friske tomater

En nem måde at måde at skjule et fjernsyn (if it's ugly) 1

En nem måde at måde at skjule et fjernsyn (if it's ugly) 3

En nem måde at måde at skjule et fjernsyn (if it's ugly) 5

Sådan kan du gemme et TV væk

Vi valgte to stel af 80 cm og tilføjede også et par ekstra skabe på toppen, så vi fik endnu mere opbevaringsplads. Lågerne som jeg synes er så fine, hedder ‘SANNIDAL’ og så har vi fundet et par fine greb på loppemarked i Berlin. Jeg mener forresten, at vi kom af med omkring 2000 kr. inkl. en masse hylder, greb, hængsler og bøjlestang i den ene side… og så var det heldigvis meget nemmere at samle end vi frygtede.

Således! En lille idé til at skjule et fjernsyn. Jeg husker ikke str. på fjernsynet men det er bare med at sig frem. Kender heller ikke mærket på der her TV men det kostede nærmest ingenting. Også selvom det var helt nyt da vi købte det. Til sidst, så borede vi et lille hul i skabet, som lige var stort nok til at man kunne komme en ledning igennem (der er et stik bag skabet) og så var vi kørende. Bye bye, ugly TV!

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Den bedste erstatning for kokosmælk *ikke flere dåser*
Sådan skal du samarbejde med en influencer (del 1)
Opskrift på nemme forårsruller *nr. 1 and asian approved*
5 gode genbrugsbutikker i Aarhus (en miniguide)
Vores erfaring med Odder VVS (så har vi sgu været *husejere* i 1 måned)
20 ting du skal komme i kurven når du besøger et asiatisk supermarked
5 gode serier på Amazon Prime Video
Asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)