Okay, det her er nok den nemmeste måde at skjule et (grimt) fjernsyn

“Uh, har I virkelig TV i soveværelset?” og ja, det har vi. Den sætning har jeg hørt flere gange og ja, vi er sådan nogle typer, som har det og vi er også sådan nogle typer, der elsker at have det. Netflix og Just Eat om søndagen (okay, det kan sagtens ske alle ugens dage) er altså bare lidt bedre i en seng – og så er det bare skidehyggeligt.

Vi har også en computer i soveværelset. I ved, sådan en stor computer, som man (Andreas) kan bruge til at spille computerspil på, og jeg synes, at den er vildt grim – men jeg har, dyb vejrtrækning, lært at leve med den. Fordi vi har den i soveværelset, så syntes jeg, at det blev lidt for voldsomt med to skærme i soveværelset og derfor blev vi nødt til at være lidt kreative, når det kom til fjernsynet.

Læs også: Budget, savsmuldstapetog endnu mere budget

Det blev til et garderobeskab ‘indbygget’ fjernsyn og selvom vi kun har haft det i to dage indtil videre, så er vi så glade for det. Det fungerer altså! Garderobeskabene er fra IKEA og vi har selv lavet hele opbygningen ude i varehuset. Vi endte med at vælge ‘PLATSA’ serien, da vi gerne ville have garderobeskabe, som ikke var så dybe (de skulle ikke tage solen fra vores altan til højre) og med ‘PLATSA’ så kunne man vælge skabe, som kun var 40 cm dybe.

Vi endte med at vælge to stel af 80 cm og tilføjede også et par ekstra skabe på toppen, så vi fik endnu mere opbevaringsplads. Lågerne som jeg synes er så fine, hedder ‘SANNIDAL’ og så har vi også købt et par greb i guld, som vi lige skal tage tilløb til at få sat på – vi er nemlig ikke så handy! Jeg mener forresten, at vi kom af med omkring 2000 kr. inkl. en masse hylder, greb, hængsler og bøjlestang – og så var det heldigvis meget nemmere at samle end vi frygtede.

Læs også: Status på savsmulds-tapetet og lidt om de penge vi har brugt (indtil videre)

Til sidst, så borede vi et lille hul i skabet, som lige var stort nok til at man kunne komme en ledning igennem og så var vi kørende.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Ej jeg bliver nødt til at se Andreas’ computerhjørne! Min kæreste og jeg er også lige flyttet, og jeg synes det er så svært at få det til at se bare lidt “pænt” ud..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.