En nem måde at måde at skjule et (knap så pænt) fjernsyn i et soveværelse, f.eks

Hermed den nemmeste måde at skjule et fjernsyn. “Uh, har I virkelig TV i soveværelset?” og ja, det har vi. Den sætning har jeg hørt flere gange og ja, vi er de typer, som har det. Vi er også de typer, der elsker at have det. Netflix og Wolt om søndagen (okay, det kan sagtens ske alle ugens dage) er altså bare lidt bedre i en seng. Det er bare hyggeligt. Vi har også en computer i soveværelset. I ved, sådan en stor computer, som man (Andreas) kan bruge til at spille computerspil på. Den er vildt grim. Men jeg har. Dyb vejrtrækning. Lært at leve med den.

Skjule et fjernsyn i skabet

Fordi vi også har den computer i soveværelset, så syntes jeg, at det blev lidt for voldsomt med to skærme og derfor blev vi nødt til at være lidt kreative. Det blev til et garderobeskab med ‘indbygget’ fjernsyn. Det fungerer altså! Garderobeskabene er fra IKEA og vi har selv lavet hele opbygningen ude i varehuset. Vi endte med at vælge ‘PLATSA’ serien, da vi gerne ville have garderobeskabe, som ikke var så dybe. De skulle nemlig ikke tage solen fra vores altan til højre. Mere info nedenfor:

Læs også: De 10 skridt (som man skal igennem når man får besøg af en håndværker)

Sådan kan du gemme et TV væk

Vi valgte to stel af 80 cm og tilføjede også et par ekstra skabe på toppen, så vi fik endnu mere opbevaringsplads. Lågerne som jeg synes er så fine, hedder ‘SANNIDAL’ og så har vi fundet et par fine greb på loppemarked i Berlin. Jeg mener forresten, at vi kom af med omkring 2000 kr. inkl. en masse hylder, greb, hængsler og bøjlestang i den ene side… og så var det heldigvis meget nemmere at samle end vi frygtede.

Jeg husker ikke str. på fjernsynet men det er bare med at sig frem. Kender heller ikke mærket på der her TV men det kostede nærmest ingenting. Også selvom det var helt nyt da vi købte det. Til sidst, så borede vi et lille hul i skabet, som lige var stort nok til at man kunne komme en ledning igennem (der er et stik bag skabet) og så var vi kørende. Bye bye, ugly TV!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

4 Comments
  1. Ej jeg bliver nødt til at se Andreas’ computerhjørne! Min kæreste og jeg er også lige flyttet, og jeg synes det er så svært at få det til at se bare lidt “pænt” ud..

  2. Fedt skab! Har lige været på Ikeas hjemmeside og lureHvor højt er jeres skab? Er det 4 separate moduler? De to lange og de to øverste?

  3. Vil vildt gerne se mere! Søger så meget inspiration selv til soveværelset, er også heldig ‘ejer’ af en kæreste, med kæmpe computer(skærm), har selv lavet hans skrivebord, men resten spiller bare ikke endnu, og vil ikke starte på mere derinde, før jeg ved hvordan det skal være. Det er nemlig ikke særlig stort, og derfor meget låst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.