Den nemmeste måde at holde styr på alle sine (vigtige) kvitteringer

Reklame | Ikke flere irriterende papirkvitteringer, som fylder og som nemt bliver væk! Det er simpelthen så irriterende at holde styr på sine kvitteringer – især når det handler om ‘dyrere’ varer, som dem man køber i Illum, for eksempel. Der vil jo gerne beholde sin kvittering for enten reklamation eller returnering. Det kan også være, at man har en revisor, som man ved bliver sur på en, når man ikke lige kan finde den der kvittering, som ligger i en eller anden inderlomme, i en eller anden taske. Sorry Henrik!

Derfor et lille tip herfra. Vores dankort kan nemlig fås som app, hvilket gør det meget nemmere at betale med telefonen. Den gratis app hedder ‘Dankort app‘ og den er lynhurtigt installeret på ens telefon! Når den så er installeret, så betaler man for sine varer ved føre telefonen hen til terminalen ved kassen – præcis på samme måde som når man betaler med kontaktløst et dankort. Det er super nemt og det hele er super intuitivt, så man kan ikke rigtigt gøre noget forkert.

Læs også: Voksne, nye rutiner (og et kig ind i vores gamlelejlighed )

Det seje ved at handle på denne måde, er at man automatisk får en kvittering på sin telefon, som man gemme og bruge som helt ligesom en ‘almindelig’ papir kvittering. Da jeg var i København i forrige uge, så købte jeg denne fine, rød-stribede kjole i en forkert størrelse og jeg blev derfor nødt til at kigge ind forbi Illum igen, for at bytte den til en anden størrelse.

Det gik som smurt og jeg viste blot min kvittering på telefonen, som hun brugte som en almindelig kvittering. Der var ikke noget der og gik så nemt. Min kvitteringer blev opdateret og jeg gik derfra med en kjole i den rigtige størrelse. Tjek forresten lige den vilde rabat jeg fik på kjolen. Jeg tror, at det var et ret godt køb!

Læs også: Den nemmeste måde at skjule et fjernsyn i soveværelset

App’en er bare et godt supplement til sit dankort og jeg bruger den især til store køb hvor jeg gerne vil være 100% på, at jeg ikke mister min kvittering. Derudover, så er det bare en ret lækker ting at have på sin telefon, hvis nu, at man glemmer sin pung derhjemme! Jeg ved ikke med jer, men jeg kunne ikke drømme om at gå hjemmefra uden min mobil, men min pung, ja, den kan jeg altså godt komme til at glemme – og først finde ud af at jeg har glemt den, ligeså snart at jeg står og skal til at betale.

Dankort app kan bruges mere end 20.000 butikker og det er over hele landet – det er altså ikke kun i hovedstaden. Lige nu kan du bl.a. bruge Dankort app i alle kæder under Dansk Supermarked, herunder Bilka, Netto, føtex, Salling, Carls jr. samt de Starbucks der ligger sammen med supermarkederne – og en masse andre steder. Læs mere mere om Dankort app, på dankort.dk, hvor man kan finde en liste over alle de steder, hvor det kan bruges.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.