Den mest voksne investering og 5 gode bøger (som du ikke kan lægge fra dig)

Hvis der er noget, som er voksent, så er det fandme en voksen seng som vores fra Dunlopillo – og vi havde første nat i vores for lige præcis 3 måneder siden. Yes, vi har boet i vores lejlighed i tre måneder og selvom det har gået hurtigt, så føles det som om vi har boet her for evigt! Vi er heldigvis stadig glade og føler stadig, at vi endte med at betale den rigtige pris – og så har vi ikke fundet nogle kæmpe problemer med lejligheden, knock on wood, endnu. Det er jo altid lidt nervepirrende, når man køber lejlighed og vi kom jo ind så sindssygt hurtigt. Vi skrev under og få dage senere, så stod vi sgu i vores nye lejlighed.

Nå, okay, sidetrack. Godaften fra sengen! Jeg sidder i sengen lige nu og skriver det her indlæg, imens jeg kigger ind i skabet og overvejer om jeg burde rydde op i det – jeg har også en fane med sengegavle åben på computeren, for sådan en vil jeg dæleme gerne have fat i. Vores soveværelse langt fra færdigt, faktisk er der ikke noget rum, som er helt færdigt, men i soveværelset tager det ekstra tid. Vi ejer ikke ret mange ting, især ikke pyntsager, og jeg vil gerne gøre rummet så roligt og dejligt som muligt.

Læs også: Sådan kan du lære noget nyt(hver gang du vasker dit ansigt om aftenen)

Andreas og jeg joker sommetider om hvad pokker vi skal bruge sådan stor lejlighed til nu hvor vi bruger så meget tid i sengen – og ja – det er faktisk et ret godt spørgsmål. Vi er ægte homebodies som elsker at være hjemme og bruge tid på at se Netflix (husk at tjekke: De 29 bedste serier på netflix – den største guide til netflix (2018) som snart bliver opdateret), vi læser bøger i sengen, vi sover (ofte alt for) længe i sengen og så vil jeg da gerne indrømme, at der af og til bliver indtaget i måltid i sengen – så ja, vi bruger meget tid i vores soveværelse og i vores seng!

Sengen fra Dunlopillo er hands down mit yndlingsmøbel i hele lejligheden og efter at vi har fået den, så har jeg sovet som en sten. Hver eneste nat! Jeg er vist også blevet lidt af en senge-nørd og har hele tiden fokus på det rigtige sengetøj, det bedste lys, hvordan man får den rette temperatur i rummet hele natten – og så holder vi os til hver vores ‘rigtige’ side af sengen! Efter vi blev vejledt ude hos Sengespecialisten (de er så passionerede om søvn derude og det er så fedt) og har fået en seng, som passer perfekt til os, så er der sgu ikke noget med at bytte side længere, du!

Læs også: Produktivitet, god energi og kreativitet starter helt tæt på huden

Nå nu til bøgerne. Udover at ligge godt i den rigtige seng, så plejer jeg at læse inden jeg falder i søvn. Det er simpelthen den bedste måde at slappe af og i løbet af de her tre måneder, så er jeg kommet ret mange bøger igennem – og derfor tænkte jeg, at jeg ville kom et par anbefalinger, hvis I også er på jagt efter nye bøger. Jeg synes selv, at det er svært at finde og vælge nye bøger, så here goes:

Jeg ser dig af Claire Mackintosh

Det er ved at være noget tid tiden, at jeg læste denne krimi, men jeg synes, at den var skøn og med gode twists – som der jo skal være i en krimi! Bogen handler om en Zoe Walker, som tager toget på arbejde hver eneste dag. Hun plejer at sidde det samme sted hver gang og har den helt samme rutine hver dag, men en dag, så ser hun en annonce i avisen. Kvinden i annoncen ligner hende, men hun er ikke helt sikker…

Læs også: Produktivitet, god energi og kreativitet starter helt tæt på huden

Ondskabens hotel af Stephen King

En klassiker, som jeg aldrig har fået læst. Indtil videre er jeg kun halvtreds sider inde, men den er allerede godt spooky og en smule underlig. Jeg kan godt lide den! Bogen er en gyser og handler om en familie, som skal passe et afsides hotel vinteren over, så det ikke går i forfald, når det er så koldt – og så skulle der ske underlige ting…

Læs også: En ny, smuk serie som man SKAL se (anmeldelse af ‘Sharp Objects’ på HBO)

Den sidste mrs. Parrish af Liv Constantine

Denne krimi handler om Amber, som er blevet godt træt af ikke at blive set. Hun synes selv, at hun fortjener mere, et liv med luksus og penge, så derfor laver hun en plan. Hun vil være den næste mrs. Parrish – nemlig Daphne Parrish, som er konen til millionæren Jackson Parrish – og det kan måske lykkedes, hvis hun bliver Daphne’s veninde. Denne bog kunne jeg godt lide og jeg synes, at det var en rigtig pageturner.

Læs også: Kommentarer, engagement, views og alt det andet (som man blir målt på)

Kvinden mellem os af Greer Hendricks & Sarah Pekkanen

Lad være med at læse denne lige efter Den sidste mrs. Parrish, da der er mange ligheder mellem de to! Anywho, bogen her er også en krimi (der er vist lidt af et tema) og er beskrevet sådan her: “Når du læser denne bog, vil du tro, at du læser en om en jaloux ekskone. Du vil tro, at hun er besat af sin afløser – en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med den mand mand, de begge elsker. Du vil tro, at du har gennemskuet, hvordan hele dette trekantsdrama hænger sammen. Men du tager fejl.” Jeg kunne ikke have beskrevet den bedre og jeg synes også, at den helt sikkert er et læs værd.

Læs også: Her kan du få labre sushi bowls og smukke ruller (endda med fri levering)

Mordet på kommandanten af Haruki Murakami

Okay, denne har jeg ikke læst endnu, men jeg glæder mig til at gå igang med den! Den har nemlig alt hvad jeg kan lide – Murakami, Japan og mærkelige hændelser. What’s not to like? Hvis I har læst den, så lad mig endelig høre hvad I synes om den.

Nå, det var den liste og jeg håber, at I kunne bruge den. Næste gang jeg viser soveværelset, så kommer jeg til at vise jer endnu mere af udseendet af rummet og selve sengen fra Dunlopillo (det er jo også vigtigt) og så kommer jeg med en lille room tour af soveværelset. Forhåbentlig, så har vi fået købt den gavl, som jeg har i kikkerten! Den er dog lidt vild, så jeg skal lige have Andreas med på den.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

8 Comments
  1. Hvor er din absurd smukke røde plakat fra? og den store kvadratiske med det abstrakte print? De er virkelig smukke !

    1. Den er ‘desværre’ købt i en lille biks i Vietnam og det kvadratiske er fundet i genbrug til en halvtredser (og er uden navn) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.