Den halvvoksne og magelige type.. Det er mig! – STONEMUSE

Den halvvoksne og magelige type.. Det er mig!

Min mor, eller mine forældre er det nok nærmere, har åbnet et hotel og en bar på Filippinerne og det betyder at (især) min mor ikke så meget i Danmark for tiden. Hendes bil står derfor bare og hygger sig i deres garage, men, den skal jo køres med og derfor har Andreas og jeg haft lånt hendes bil i lange perioder, her det seneste års tid. Lige nu er vi dog bil-løse (det er et ord ikke?) og jeg kan sgu godt mærke at jeg savner at have en lille bil.

Jeg er lige kommet hjem fra en hård men skidesjov pressetur, i morgen skal vi til foredrag i Herning, jeg skal skyde billeder på kontoret og så kunne det bare være dejligt med en tur til IKEA indenfor den nærmeste fremtid… Det hele ville altså bare være lidt nemmere med en bil. Bare en lille en.

Kan godt høre på det hele, at jeg er blevet lidt voksen og magelig, og derfor hader jeg (selvfølgelig også) offentlig transport. Som i virkeligt hader. Desværre er jeg fyldt 26 og nu er det bare endnu dyrere at køre med DSB på mine mange ture til hovedstaden – jeg plejede at køre DSB 1′ men nu er det bare SÅ dyrt, at jeg ikke kan rigtigt kan forsvare overfor mig selv, hvorfor jeg skal tage den dyre tur.

Jeg vil bare gerne have en bil. Jeg vil bare gerne have en lille bil og lige er nu er Opel ude med et godt tilbud på Opel KARL. KARL er blevet kåret til Årets Mikrobil 2015 og den har fået nogle rigtigt flotte anmeldelser med sig. Den er kompakt og lille, men er stadig plads til 5 mennesker i bilen. Prøv at tjekke vidoen nedenfor. Der får man ALT af vide om den lille, labre sag:

 

Andreas og jeg har tidligere haft en Fiat 500, som også e en lækker, lille mikro-bil og jeg savner den den sgu sommetider. Med den, blev vi lovet at der ville være plads til 5 personer, men, det skulle altså være 5 af mine familiemedlemmer hvis det skulle passe. Altså små filippinere.

Min Opel skal ikke være rød, FYI. Jeg er mere til det sorte.

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
  1. Tillykke med det nye Stone Muse – så pænt altså :-)
    Jeg har selv en lille Fiat 500, og jeg har siddet på bagsædet en gang – og det behøver jeg ikke igen, haha.. Ville selv gå efter en Opel Adam, hvis jeg skulle have ny bil i dag :-)

  2. Jeg har en Opel Karl sammen med min kæreste. Vi er så glad for den!! Den bedste feature er helt sikket at man kan afspille musik fra mobilen gennem bluetooth, så dejligt ikke at skulle flytte frem og tilbage på kablet :)

    1. Ah, hvor fedt! Den er sgu lille og lækker!
      Fedt med bluetooth – så kan må også få hørt nogle podcasts ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.