Den fineste hverdags-pyjamas og lidt om (lille bitte) huskøb

Det er ved at være længe siden, at jeg har tjekket ind herinde, men der sker en masse forskellige ting, som tager det meste af min tid de her dage. Jeg er altid aktiv på Instagram, jeg arbejder på et par videoer (tjek min seneste ud her), jeg har tilbragt et par dage i København, og så har Andreas og jeg kigget på masser af boliger. Masser af boliger! Vi har kigget på dyre, billige, på lejligheder lige midt i Aarhus, på nogle udenfor Aarhus – og nu tror jeg sgu, at vi ender på at byde på et lille bitte hus.

Vi kiggede på det i dag, så jeg er sikkert lidt for hurtigt ude, men lige nu, der sidder jeg med en rigtig god fornemmelse i maven – og det vægter ret højt. Åh, der er stadig så pokkers mange ting at tage stilling fordi at –  ja, jeg kan vist godt afsløre nu, at det ikke ligger i Aarhus – men huset krydser så mange ting af på vores liste. Hvis altså man lige ser bort fra hvor det ligger.

Læs også: Sådan kan du nemt og sikkert sælge ud af din garderobe

Reklamelinks: Pieces bukser, Pieces skjorte

Andreas og jeg har altid boet lidt ‘anderledes’ og har aldrig drømt om at bo i et stort hus, så det her kunne godt være noget for os. Nå nok om det hus og nu må vi bare se hvad der sker. Jeg er ret ivrig efter at komme videre, da jeg simpelthen ikke er kreativ uden et sted ‘rigtigt’ sted at bo, men i morgen, der må jeg lave et eller andet område, hvor jeg kan sidde og arbejde igennem. Det bliver jeg altså nødt til for min indbakke sejler og der er deadlines, som skal overholdes.

Sættet er her fra Pieces og er vist er vist ret populært. Det kan jeg sagtens forstå, da det er super smukt og jeg glæder mig meget til at sneen er all gone. Så kan jeg nemlig sættet udenfor, uden at skulle være bange for at det bliver beskidt. Come on springtime!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Hvad med et hus i Knebel? Det er godt nok ikke lille….(170) men har en indskudt etage/hems og er ikke er typehus. Se mere på boliga, Energivej 84.
    Og ellers pøj pøj med jagten på jeres nye hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.