Den fineste editorial og min fortolkning af den – SÅ klar til SPOT festival

I havde mange spørgsmål til denne sweater, som jeg flashede på min instagram story – og det kan jeg sagtens forstå – den er nemlig virkelig flot og ved I hvad? Den koster nærmest ingenting. Jeg smider et link til den i kommentar-feltet nedenfor, hvis den stadig er online.

 

Nå men altså, i dag har jeg fået en meget sej tjans! Zalando har nemlig bedt mig om at sammensætte mit yndlingsoutfit udfra nogle af de trends, som kommer henad foråret og inspireret af denne seje dame og editorial, har jeg klikket en PU nederdel hjem (det havde jeg aldrig troet ville ske), en hullet trøje, en rød, tyk cardigan med mørke nuancer i og den fineste lille leopard taske. Hvad synes I så? Kan PU gå an? Jeg er selv ret vild med det og er på jagt efter en jakke i samme udtryk.

 

Læs også: Et postkort fra Milano og verdens fineste kjole

Jeg tillader mig lige at croppe de her billeder en smule. Jeg havde nemlig strømpebukser på, da de her billeder blev taget, men jeg må indrømme, at jeg synes, at man skal have det her på med bare ben! Det ser altså bare lige sejere ud og heldigvis, så virker det som om at vejret er ved at være med os. Er der mon nogle af jer, som skal med til SPOT i dag? Jeg kigger forbi for første gang i aften og det meste af weekenden – og I kan tro – at jeg glæder mig til at se hvad det er for noget.

 

Udgivet i samarbejde med Zalando.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.