Den fineste ‘Aarhus’ illustration til billedvæggen (og lidt om vores nye vægfarve)

Først og fremmest, så tak for alle jeres inputs til det her indlæg, hvor jeg manglede hjælp til at finde en farve til vores billedvæg i stuen. Der blev bla.a. nævnt varm orange, relaxed green og duck egg blue – sikke nogle fine navne forresten – og især farven blå, blev nævnt vildt mange gange. Jeg tror på, at flertallet har ret, så det er faktisk også den farve, som jeg er endt med at vælge. Den hedder, helt præcist, skyggeblå fra Jotun Lady, og jeg skal ud og hente den i løbet af ugen.

Når vi henter vægfarven, så skal vi også finde den farve, som vi skal male vores køkkenlåger i. Det var egentlig meningen, at vi ville rive hele køkkenet ned, men vi kom frem til at køkkenet fungerer, og at det kunne blive ret fint med et par mindre justeringer. Så. Er der nogen, som har erfaring med maling af køkkenlåger? Kan det overhovedet blive fint? Jeg har googlet og googlet, men jeg synes ikke, at jeg har fundet det store.

Læs også: Hvilken farve skal vi vælge til væggen i stuen? (please send help)

Nå, det var ikke det, som det skulle handle om i dag! Typisk mig at komme ud på sådan et sidespor. Det som jeg ville vise jer, var min nye illustration, som jeg har købt af seje Gabriella på Instagram. Hun har lavet 150 stk. og jeg ved ikke om der er flere tilbage, men det kan I helt sikkert finde ud af på hendes Instagram. Så fin, ikke? Den kommer til at se få fin ud på vores blå væg!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.