Nem opskrift på syltede agurker og rødløg med chili (køleskabs essentials)

Hermed en nem opskrift på syltede agurker. Det her er jo nok en af verdens nemmeste opskrifter, men der er sgu bare noget sejt ved at hive noget hjemmelavet (nærmest uanset hvad det er) ud af køleskabet når man skal spise! Hvis I fulgte med på min instagram story i weekenden, kunne I se, at jeg gik i full housewife mode og syltede lidt forskelligt, som har brugt flittigt siden.

Du skal bruge: 

2 opbevaringsglas, skoldede
1 agurk
2-3 rødløg, alt efter størrelse
1 rød chili
2 dl eddike, hvid
2 dl vand
1 dl sukker
Peberkorn

Læs også: 10 tegn på at du er afhængig af kaffe (gimme dat joe)

Nem opskrift på syltede agurker

Nem opskrift på syltede agurker

Skær agurk i skiver og kom i det ene glas. Skær rødløget i ringe og chilien i grove skiver, og kom i det andet glas. Kom sukker, vand og eddike i en lille gryde og bring det hele kort i kog. Sluk og hæld det over de to glas, så væden dækker. Lad glassene køle af og stil i køleskabet indtil de skal spises. Nemt, ikke? Jeg ved ikke hvor længe de rent faktisk holde sig, men de passer til alt, så vores glas er helt tomme efter en lille uge! Du kan bruge både syltede rødløg og agurker som tilbehør til salat, når du spiser almindelig dansk mad eller mexicansk med. Eller salater.

De grønne glas er forresten fra Memphis Roadhouse. Forrige år delte jeg denne video derfra og det minder mig om, at vi hellere må tilbage snart! Det var vitterligt den bedste brunch jeg nogensinde har fået i Danmark!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.