Den bedste (og smukkeste) brunch i Aarhus

Om lidt, der sidder jeg nede hos min nabo, FFOOD og spiser brunch sammen med Andreas – vi arbejder begge to hjemmefra i dag og det skal selvfølgelig udnyttes! Der står ikke så meget om brunchen på FFOOD’S hjemmeside, men det er altså en af de bedste i byen, og så koster den kun 110 kr. og er inkl. en valgfri juice. Den bliver serveret hver dag fra klokken 10-12 og det er altså en god ide, at komme der er i god tid, da der ikke er så mange pladser i den lille, lækre biks.

Jeg har allerede skrevet lidt om brunchen i et andet indlæg, hvor jeg går lidt mere i detaljerne om hvad der er på ens tallerken, så det synes jeg, at I skal tjekke ud. Det er ved at være noget tid siden, at jeg var forbi, men jeg stadig at chia-grøden er på menuen, for det er en af de bedste jeg nogensinde har smagt.

Læs også: Den ultimative (mad) guide til Aarhus

brunch_hos_ffood_3-1
 
brunch_hos_ffood_4-1
 
brunch_hos_ffood_2-1
 
brunch_hos_ffood_5-1
 
brunch_hos_ffood-1
 
ffood_brunch_anmeldelse_aarhus-1
 
Jeg håber, at jeg kan få kaffe dernede i dag! Det har jeg virkeligt brug for i dag!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.