En anmeldelse af Morena Mia (en de bedste restauranter i Aarhus)

En anderledes restaurant i Aarhus. Skøn betjening. Altid. En af de bedste restauranter i Aarhus. For et par uger siden var Andreas og jeg på en rejse hos Morena Mia i Aarhus og det var vitterligt en rejse. Da vi ankom, så fik vi stukket både pas og boardingpasses i hænderne og så var vi klar til at tage afsted til Frankrig, Spanien, Columbia, Indonesien og Japan! Den lille restaurant (og den er lille, der nemlig kun 14 pladser) ligger på Nørre Allé og er ret nem at overse, hvis man ikke ved den er der.

Morena Mia Aarhus

Den er gået hen og blevet min nye yndlings restaurant i Aarhus. Intet mindre. Faktisk kan jeg ikke forstå, at vi ikke har været forbi tidligere. Vi er trods alt naboer, eftersom Andreas og jeg bor på Vesterbro Torv – og at det ikke tager os mere en to minutter at gå derhen. Det må og skal vi lave om på nu. Sikke en oplevelse!

Læs også: Min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter

Morena Mia Aarhus

Morena Mia Aarhus

Morena Mia Aarhus

Morena Mia Aarhus

Morena Mia Aarhus

god restaurant i Aarhus

Morena Mia Aarhus

Anmeldelse af Morena Mia

Mine billeder blev dårligere og dårligere som aftenen skred hen. Det er vel hvad der sker når man drikker en fantastisk vin menu sammen med maden! Vi drak cava, vi fik skøn rød- og hvidvin. Der var et dejligt afbræk fra vinen med en god spansk øl og vi fik også en skøn dessert vin – og det hele komplimenterede maden så godt.

Jeg tænker, at jeg ikke vil gå så meget i detaljer med maden og bare lade billederne tale for sig selv. Menuen skifter også hver måned, så det er heller ikke sikkert, at man kan få det her igen, men billederne kan give jer indtryk af hvordan lækre den menu hos Morena Mia kan se ud. Alle retterne var helt, helt forskellige og så var det bare en sjov menu. Mango gazpacho med glimmer, en fransk macaron med kød og så var der selvfølgelig plastik hajer på tallerknerne. Der var lidt af det hele og det var sådan en sjov og god oplevelse!

Læs også: Min spiseguide til Aarhus – 30 af byens bedste caféer og restauranter

Hvad koster denne oplevelse så? Vi valgte den lange rejse, som havde ni stop og fik også den tilhørende vin menu. Den lange rejse koster kun 585 kr. (den lille koster 375 kr. for fem rejser) og med den lange rejse, så får man altså fantastisk value for money.

Jeg vil sige, at man ikke behøver at vælge vin menuen og blot dele en flaske vin, men det er jo smag og behag. Derudover vil jeg mene, at man SKAL tage forbi, hvis man er foodie. Jeg (vi) blev blæst bagover og jeg glæder mig allerede til næste besøg!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Inviteret på besøg? Så det var sponseret af restauranten eller hvordan?
    Ikke at jeg tror det ændrer på din oplevelse, det er bare uklart hvad slags indlæg der er tale om.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.