fbpx

Den bedste måde at starte en samtale (og lidt om humor på frokostbordet)

Så løb vi tør for øl og det betød selvfølgelig, at jeg blev nødt til at lave en ny ordre hos fantastiske Craftedby. Jeg har tidligere skrevet om konceptet, men helt kort, så er det hjemmeside hvorpå du kan designe din egen øl. Både etiket og indhold. Hjemmesiden er super nem at bruge og man kan bruge MEGET tid på at designe den helt perfekte øl derinde. Efter en par dage, så står der en kasse udenfor din dør med din helt egen custom beer. Så smart!

Den bedste måde at starte en samtale

Som du måske husker, så lavede jeg en enorm ordre af #stonemusehome øl, da vi flyttede ind og udover at de smagte godt (selvfølgelig gjorde de det… jeg lavede dem selv… he he) så var det også et godt samtaleemne hver gang vi fik gæster på besøg. Har du lavet din egen øl? Ok. Hvordan? Sejt, det skal jeg prøve. Åh, de er jo egentlig perfekt til et bryllup? En barnedåb? En stor fødselsdag. Ih, det skal jeg huske næste gang.

Læs også: En hyggelig bryllupsgave idé (eller indflytter gave til typen som er lidt extra)

Den bedste måde at starte en samtale

Den bedste måde at starte en samtale

Den bedste måde at starte en samtale

Skønhed på påskebordet

Lige nu kan man vælge en masse fine påskedesigns til sin øl. Jeg designede og bestilte mine påskeøl i løbet af 10 minutter. Så nemt var det. Man kan selvfølgelig bruge oceaner af tid på at designe sin flaske, trust me Iv’ve been there, men denne gang ville jeg bare gøre det hurtigt – og phew – da flaskerne kom få dage efter, så blev jeg heldigvis glædeligt overrasket over hvor fine de var blevet!

Det hele skal ikke være så seriøst, så ligesom med mine #stonemusehome øl, så ville jeg gerne lave en øl som måske kunne give personen (som skal til at drikke den) et lille smil på læberne. Det hele skal sgu ikke være så seriøst hele tiden. Det er måske også derfor jeg har to fisk hængende på min billedvæg.

Læs også: Opskrift på lyn (20 min) wok, kage med THE WORKS og lidt om… Becel

Åh. Jeg kan ikke få armene ned over det her koncept. Nu mangler vi bare gæsterne!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.