Det eneste sted i Aarhus, hvor du får en hel, frisk burrata på pizzaen (oh my lord)

Byens bedste kartoffelpizza? Tjek! Det eneste pizzaria i Aarhus, hvor man får en hel (og meget laber) burrata på pizzaen? Tjek! Kan man få sin pizza Leveret døren med Just Eat? Ja, det kan man da! Jeg håber, at I har spist da jeg kunne forestille mig, at man blev lidt sulten når man havde læst med her. Jeg sidder i hvert fald selv med morgenkaffen lige nu og er blevet godt og grundigt sulten!

I går, der lavede jeg en stor bestilling på Just Eat, da jeg, udover deres pizza, liiiige skulle teste Pizza Propia’s antipasti og bruschetta (it’s a tough job but someone’s gotta do it) og især deres insalata burrata var en vinder i min bog. Her fik man masser af sprød salat, mandler og en intet mindre end fantastisk burrata – mums! Bruschetta’en var ikke den mest vellykkede ret, som vi fik smagt, men sådan er det vel, når man skal have leveret til døren – brød og tomat er ikke den bedste kombination, når det skal transporteres.

Læs også: Den mest voksne investering og 5 gode bøger (som du ikke kan lægge fra dig)

Jeg har altid, altid, altid været mest til hvid pizza og når jeg ser det på menuen, så er det altid det som plejer at bestille – og Pizza Propia’s Patate e rosmarino med mozzarella, kartoffel, oliven, pecorino, frisk rosmarin og olivenolie – er blevet min all time favorit.

Faktisk, så har jeg allerede bestilt den 4 gange på lidt under en måned, så ja, jeg kan vist godt lide den! Andreas har derimod været ret mange pizzaen igennem (jeg smager ALTID hans naturligvis) og de kan allesammen noget, men den, som vi prøvede igår med burrata, var en overdådig en af slagsen og vi var begge enige om, at den var intet mindre end fantastisk. Prøv den!

Læs også: Min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.