Jeg har endelig fundet den bedste frisør i Aarhus (intet mindre)

Leder du efter den bedste frisør i Aarhus? Så læs med her! Hvis I synes, at mit hår har set ekstra sundt og lækkert ud de seneste par dage, så er det altså fordi jeg er blevet klippet hos Stinna Røgen, som jeg har læst om (mange gange efterhånden) ovre hos søde Danica. Hver gang jeg har ledt efter en frisør i Aarhus, så er jeg nemlig endt på hendes indlæg om Stinna, men i forrige uge, så tog jeg mig endelig sammen og fik besøgt frisøren, som jeg havde hørt så meget om – og hvor jeg dog glad for at jeg gjorde det.

Den bedste frisør i Aarhus

Og mine lokker er nemlig blevet lige som jeg vil have det. Det var også Stinna, ejeren af salonen, som var min frisør og hun forstod bare hvad jeg ville have lige med det samme! Jeg sad i stolen i næsten halvanden time, jeg fik vasket og stylet håret, og jeg kom kun af med 450 kr., hvilket i mine øje er en helt fantastisk pris. Hermed en lynhurtig fredags-anbefaling. Kaffen derinde var forresten også god.

Læs også: Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus – 5 steder du skal kende

den bedste frisør i Aarhus

den bedste frisør i Aarhus

den bedste frisør i Aarhus

En opdatering 4 år senere

Reklame | Jeps. Du læste helt rigtigt. Det her indlæg er 4 år gammelt og i dag, har jeg været forbi Stinna endnu engang. Maj 2020. Hun inviterede mig efter hun læste det her indlæg i sin tid – og siden da, så har hun været den eneste, som har rørt mit hår. I dag, fik jeg frisket den brune farve op. Og klippet lidt af spidserne. Så flot!

Andre gode indlæg:

7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)
Nemme karameller med kondenseret mælk (nemme, hurtige, syndige, PERFEKTE)
Sådan får jeg råd til at rejse (og 15 tips som du også kan bruge) PART ONE
Min shoppeguide til Hamborg (med 7 butikker som du skal besøge, hvis…)

2 Comments
  1. Hejsa,

    Jeg er vildt inspireret af din blog. Top notch stil!
    Kan jeg tillade mig at spørge, hvilken metode der er anvendt til farvning af dit hår?
    Jeg søger en ny stil, i gang med at re-image det ydre imens der arbejdes intens på det indre plan …
    Jeg har afghanske rødder og grønne øjne. Denne hårfarve du har samt look, ser helt naturligt og feminin.

  2. Fedt indlæg og dejligt at høre andres meninger om frisørsaloner i byen. Jeg synes altid det er svært lige at vide hvilken frisør man skal besøge næste gang. Måske det bliver Stinna Røgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.