Jeg har endelig fundet den bedste frisør i Aarhus (intet mindre)

den bedste frisør i Aarhus

Leder du efter den bedste frisør i Aarhus? Så læs med her! Hvis I synes, at mit hår har set ekstra sundt og lækkert ud de seneste par dage, så er det altså fordi jeg er blevet klippet hos Stinna Røgen, som jeg har læst om (mange gange efterhånden) ovre hos søde Danica. Hver gang jeg har ledt efter en frisør i Aarhus, så er jeg nemlig endt på hendes indlæg om Stinna, men i forrige uge, så tog jeg mig endelig sammen og fik besøgt frisøren, som jeg havde hørt så meget om – og hvor jeg dog glad for at jeg gjorde det.

Den bedste frisør i Aarhus

Og mine lokker er nemlig blevet lige som jeg vil have det. Det var også Stinna, ejeren af salonen, som var min frisør og hun forstod bare hvad jeg ville have lige med det samme! Jeg sad i stolen i næsten halvanden time, jeg fik vasket og stylet håret, og jeg kom kun af med 450 kr., hvilket i mine øje er en helt fantastisk pris. Hermed en lynhurtig fredags-anbefaling. Kaffen derinde var forresten også god.

Læs også: Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus

den bedste frisør i Aarhus

En opdatering 4 år senere

Reklame • Jeps. Du læste helt rigtigt. Det her indlæg er 4 år gammelt og i dag, har jeg været forbi Stinna endnu engang. 2020. Hun inviterede mig efter hun læste det her indlæg i sin tid – og siden da, så har hun været den eneste, som har rørt mit hår. I dag, fik jeg frisket den brune farve op. Og klippet lidt af spidserne. Så flot!

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Sådan kan du tage ENDNU bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram...
Hele vores flytteproces (salg af ejerlejlighed) del 1
Indisk curry med kylling *din nye yndlingsret sgu*
Opskrift på nem ramen (smuk, fyldig og perfekt til kolde aftener)
De 20 bedste serier på Netflix (guide til gode serier i 2021)
Cookies med kardemomme (som bare blir’ bedre og bedre)
5 gode genbrugsbutikker i Aarhus (en miniguide)
Den bedste dyppelse til friske forårsruller (min version af vietnamesisk nuoc cham)