fbpx

Jeg har endelig fundet den bedste frisør i Aarhus (intet mindre)

Leder du efter den bedste frisør i Aarhus? Så læs med her! Hvis I synes, at mit hår har set ekstra sundt og lækkert ud de seneste par dage, så er det altså fordi jeg er blevet klippet hos Stinna Røgen, som jeg har læst om (mange gange efterhånden) ovre hos søde Danica. Hver gang jeg har ledt efter en frisør i Aarhus, så er jeg nemlig endt på hendes indlæg om Stinna, men i forrige uge, så tog jeg mig endeligt sammen og fik besøgt frisøren, som jeg havde hørt så meget om – og hvor jeg dog glad for at jeg gjorde det.

Den bedste frisør i Aarhus

Og mine lokker er nemlig blevet lige som jeg vil have det. Det var også Stinna, ejeren af salonen, som var min frisør og hun forstod bare hvad jeg ville have lige med det samme! Jeg sad i stolen i næsten halvanden time, jeg fik vasket og stylet håret, og jeg kom kun af med 450 kr., hvilket i mine øje er en helt fantastisk pris. Hermed en lynhurtig fredags-anbefaling. Kaffen derinde var forresten også god.

Læs også: Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus – 5 steder du skal kende

Andre indlæg, som du måske ville finde interessante:

Opskrift på verdens nemmeste romesco sauce (seriøst)

Opskrift på ovnbagte og sunde kyllingenuggets med kokos og lime

Den ultimative spiseguide til Budapest (her kan du få god mad i Budapest)

En nem dild dressing til sommerens (grill) fisk

God morgenmad i Tokyo – 3 steder man kan spise ‘vestlig’morgenmad i Tokyo

Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus – 5 steder du skal kende

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Hejsa,

    Jeg er vildt inspireret af din blog. Top notch stil!
    Kan jeg tillade mig at spørge, hvilken metode der er anvendt til farvning af dit hår?
    Jeg søger en ny stil, i gang med at re-image det ydre imens der arbejdes intens på det indre plan …
    Jeg har afghanske rødder og grønne øjne. Denne hårfarve du har samt look, ser helt naturligt og feminin.

  2. Fedt indlæg og dejligt at høre andres meninger om frisørsaloner i byen. Jeg synes altid det er svært lige at vide hvilken frisør man skal besøge næste gang. Måske det bliver Stinna Røgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.