Jeg har endelig fundet den bedste frisør i Aarhus (intet mindre)

Leder du efter den bedste frisør i Aarhus? Så læs med her! Hvis I synes, at mit hår har set ekstra sundt og lækkert ud de seneste par dage, så er det altså fordi jeg er blevet klippet hos Stinna Røgen, som jeg har læst om (mange gange efterhånden) ovre hos søde Danica. Hver gang jeg har ledt efter en frisør i Aarhus, så er jeg nemlig endt på hendes indlæg om Stinna, men i forrige uge, så tog jeg mig endelig sammen og fik besøgt frisøren, som jeg havde hørt så meget om – og hvor jeg dog glad for at jeg gjorde det.

Den bedste frisør i Aarhus

Og mine lokker er nemlig blevet lige som jeg vil have det. Det var også Stinna, ejeren af salonen, som var min frisør og hun forstod bare hvad jeg ville have lige med det samme! Jeg sad i stolen i næsten halvanden time, jeg fik vasket og stylet håret, og jeg kom kun af med 450 kr., hvilket i mine øje er en helt fantastisk pris. Hermed en lynhurtig fredags-anbefaling. Kaffen derinde var forresten også god.

Læs også: Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus

Den bedste frisør i Aarhus
Den bedste frisør i Aarhus

En opdatering 4 år senere

Reklame | Jeps. Du læste helt rigtigt. Det her indlæg er 4 år gammelt og i dag, har jeg været forbi Stinna endnu engang. 2020. Hun inviterede mig efter hun læste det her indlæg i sin tid – og siden da, så har hun været den eneste, som har rørt mit hår. I dag, fik jeg frisket den brune farve op. Og klippet lidt af spidserne. Så flot!

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Min simple opskrift på asiatisk kyllinge-suppe (som er SÅ god hvis du har ondt i...
Aubergine med szechuan sauce *a must try*
Min shoppeguide til Hamborg (med 7 butikker som du skal besøge, hvis…)
Sådan får jeg råd til at rejse *del 2*
Okay, det her er det bedste hotel i Hamborg (smukt, japansk, perfekt)
Altan afskærmning i bambus (en billigt, pænt og praktisk)
Asiatisk agurkesalat *the BEST #1*
Spar penge i hverdagen (15 tips du selv kan bruge)