Den BEDSTE foundation (og et tip til at finde den helt rigtige farve)

Reklame | Jeg har skrevet om denne foundation utallige gange allerede, men nu er Maybelline’s populære Fit Me Matte + Poreless foundation altså kommet i 8 nye farver – så der nu er hele 16 forskellige farver af den fantastiske foundation.

Nu får I den lige igen: Fit Me Matte + Poreless foundation er en flydende foundation, som matcher hudens nuance på en naturlig måde – og så giver den også huden et mat finish. Den er især god, hvis man ligesom mig, har tendens til fedtet og olieret hud i løbet af dagen! Den mindsker også synligheden af hudens pore, men det som jeg elsker allermest ved den, er altså dens matte finish.

Læs også: En måned med fokus på skønhed, sminke og velvære

Jeg er nordisk ambassadør for min farve. Min farve er 220 (i farven Natural Beige) men den passer mig ‘kun’ når jeg har fået en smule sol på huden, så den bruger jeg i hele sommerperioden. Som I måske har set på instagram, så jeg bruger faktisk to farver i vinterhalvåret – min normale farve ‘Natural Beige’ og en lysere farve som hedder ‘Porcelain’ – som jeg så blander sammen, når min hud er lysere. Det er ret smart at blande to foundations, da man er sikker på, at man altid opnår den helt rigtige farve – når man bliver brunere om sommeren, så bruger man bare den mørke og om vinteren, så det er selvfølgelig omvendt. Giver det mening?

Det var faktisk i New York at jeg stiftede bekendtskab med de her foundations og de er bedste jeg nogensinde har prøvet. Tidligere, der brugte jeg en anden og selvom den dækkede godt, så følte jeg at jeg blev nødt til at bruge en masse transparent pudder, før jeg følte at min hud ikke længere var fedtet. Det fungerede fint i mange år, men så prøvede jeg disse og nu er jeg hooked og har været det i næsten et år.

Læs også: En måned med fokus på skønhed, sminke og velvære

Jeg har egentligt altid haft en tendens til fedtet hud i løbet af dagen, så jeg skulle måske have haft en anden foundation til at starte med, men nu har jeg fundet disse fra Maybelline (jeg har fået flere veninder til skifte til denne foundation, da de vitterligt findes i alle farver) og de er altså bare fantastiske. De er nemlig helt, helt matte på huden, men de føles slet ikke udtørrende.

Prisen er forresten 59,95, så det bliver næsten ikke bedre! #BETTERFITTHANEVER

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
    1. Ej, det er for dårligt at jeg ikke har prøvet den, er det ikke? Tager hen og prøver den i dag! Er altid på jagt efter en god concealer ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.