Den bedste bod på Aarhus Street Food (billig, lækker og smuk mad)

For første gang nogensinde, heldigvis, så har jeg formået at slette en stor håndfuld billeder, som jeg skulle dele her på bloggen, så derfor kommer der også et par Iphone fotos i det her indlæg. Heldigvis, så er det dog verdens smukkeste mad, som jeg har taget billeder af, så det gør ikke så meget! Hvis I følger med på min Instagram (@stonemuse is da name) så har I sikkert allerede bemærket det her sted, for jeg har været forbi 3 gange på to uger – og jeg har glædeligt delt billeder fra mit besøg, hver gang.

Boden, som man kan finde på Aarhus Street Food, hedder Hummus Hummus og de serverer, you guessed it, retter med hummus og en masse andre gode sager for omkring halvtreds kroner. Der er ikke mange steder hos Aarhus Street Food, hvor du får så god value for money som her – faktisk så synes jeg, at det eneste sted, som rigtigt er pengene værd. Altså, udover Banh mi Bandits, som ligger lige ved siden af.

Læs også: Det ultimative pizza hack (til typen som ikke kan lide kold køleskabs-pizza)

Reklamelinks: Weekday jakke, Weekday sneakers, H&M nederdel, Ganni taske

Min favorit er den med ost, men den med gris er også lækker – og den vegetariske version, skal jeg prøve næste gang! Nå, det var det om maden for denne gang. Nu skal det handle om det, som jeg havde på i går. Det hele er nyt, der er links above, og jeg følte mig simpelthen så tilpas i det hele dagen, selvom jeg var bange for at spilde et eller andet på sættet i løbet af dagen.

Det skete dog ikke. Eller. Jeg spildte i hvert fald ikke. Der var en fyr som (også) sad og hyggede sig på Street Food, som så valgte at spilde øl udover mine crispy white sneakers – men det var all good – de er godt nok blevet lidt ødelagte, men han kom hen senere og sagde undskyld. God stil! Nu vil jeg pakke tasken holde weekend. Vi snakkes!

Læs også: Den nemmeste måde at skjule et fjernsyn i soveværelset

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.