De populære sneakers fra instagram (og en helt ny måde at købe sko på)

Reklame | Jeg har fået utallige spørgsmål om de her sko på min Instagram – og det forstår jeg godt – for de nemlig super brugbare og smukke, ikke mindst. Altså se dem lige! De er fra Nike og er købt på Footway, som er en hjemmeside, som jeg ikke kendte tidligere, men som jeg pludseligt er begyndt at bruge meget tid på. Det er lidt svært at forklare, men Footway fungerer nærmere som et slags nyhedsfeed, hvor man skriver sin størrelse ind (man kan også vælge andre søge-kriterier) og så får man vist en masse sko i den kategori.

Det er nemt at gemme hvilke sko man finder spændende og så kan man lave et lille arkiv over alle de sko, som man overvejer. Endda helt uden at logge ind. Udvalget derinde er også intet mindre end enormt, så man kommer igennem vildt mange sko – og søger man kun efter størrelse og farve f.eks. så får man en masse sko og mærker, som man normalt ikke ville se, hvilket er ret nice.

Læs også: En ‘almindelig onsdag’ (som bød på vilde ryste-ture og sne i biografen)

Er der nogle bestemte mærker, som man går efter, så kan man selvfølgelig også bare søge efter dem, men jeg synes, at det er lækkert at se andre modeller end dem, som man altid søger efter. Hjemmesiden er mega intuitiv og lægger op til at man lige skal scrolle siden igennem, når man sidder i bussen eller stå i kø, hvilket jeg i den grad også får gjort!

Nu til skoene. Det seje ved de her sneakers fra Nike, er at de meget simple, i og med at de er helt hvide, men de har alligevel en masse seje detaljer, som ikke gør dem helt almindelige. Jeg har længe været på jagt efter et par hvide sneakers (som man jo er) som jeg kunne have på til sorte strømpebukser – og det har jeg så endelig fundet. Modellen hedder ‘Women’s Nike Air Max 95 White’ og er helt almindelige i størrelsen.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.