Her kan du købe de lyserøde muslingeskaller (som du måske har set på instagram)

Det er spå typisk blogger-agtigt at skrive: “Åh, I er så mange, som har spurgt ind til de her så derfor lavede jeg et blogindlæg” men for pokker da, jeg blev intet mindre end bombarderet med beskeder forleden, da jeg delte et par stories, hvor mine nye, lyserøde og meget SMUKKE muslingeskaller, var med.

Det var måske min egen fejl. Jeg skulle måske have skrevet hvor de var fra, men jeg synes egentlig, at de var ret grimme. Selvfølgelig på den gode måde, men jeg troede ærlig talt ikke, at der ville være nogen af jer, som var interesseret i mine nye sager, men der kan man bare se! Ser den store musling ikke bare fin ud på vores badeværelse?

Læs også: Tyndere ben og helt nye projekter (status på mine 18 nytårsforsæt)

Muslingerne er fra Flying Tiger (eller Tiger, som det stadig hedder hos mig) og jeg endte med at købe alle tre muslingeskaller (imens jeg var på polterabend i lørdags no less, men jeg skulle altså bare have dem) og jeg har endnu ikke fortrudt selvom der var røget et par genstande indenbords inden jeg købte dem!

Den store musling er rent faktisk en lampe, som kører på batterier – så jeg skal da vist lige have købt et par AAA batterier for jeg er spændt på at se hvordan den ser ud med lys i. Jeg fandt forresten alle tre ting for små 120 kr., mener jeg, og det er altså money well spent.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.