De bedste høretelefoner + 5 podcasts som I skal lytte til henover sommeren – STONEMUSE

De bedste høretelefoner + 5 podcasts som I skal lytte til henover sommeren

Reklame | Mine høretelefoner fra Aiaiai er så gode og udover at bruge dem til at lytte til en masse gode sager, såsom podcasts (I kan læse om mine favoritter nederst i det her indlæg) så bruger jeg dem også til arbejde. Jeg har jo min egen lille podcast sammen med søde Danica og der er de altså guld værd. Jeg kan nemlig lukke alt andet ude med de høretelefonerne og bare fokusere på den gode lyd! De er selvfølgelig pæne, men de er også behagelige at have på ørene, også selv om man har dem på i flere timer – og det er simpelthen bare så vigtigt.

Det her er de bedste høretelefoner jeg nogensinde har eget og sådan er det. Intet mindre! Som jeg tidligere har skrevet, så har jeg brugt Aiaiai’s seje Configurator, som kan findes på deres hjemmeside, til at lave mine helt egne høretelefoner. Ordet configurator er måske fancy ord, men det er altså også lidt blæret, at man kan designe sit helt eget par. Man kan helt selv designe et par høretelefoner, som ser ud som man ønsker, men som også har de funktioner, som man har brug for.

Læs også: 3 ting du skal overveje når du skal investere i høretelefoner (til rejsen)

Nu til en lille, laber rabatkode! Hvis I har lyst til at prøve høretelefonerne fra Aiaiai, så kan I bruge rabatkoden “Aiaiai15” og spare hele 15% på jeres køb. I kan (ligesom jeg gjorde) designe jeres helt eget par, men I kan også vælge nogle som allerede er sammensat. I kan også vælge tracks eller pipes, som lidt mindre end de her. Koden er gyldig til og med d. 31. August.

Læs også: 3 ting du skal overveje når du skal investere i høretelefoner (til rejsen)

Og nu til 5 gode podcasts, som I SKAL lytte til henover sommeren. Jeg elsker musik, podcasts, lyd-bøger og ja, nærmest alt, som man skal lytte til med et par gode høretelefoner. Dagligdagens små opgaver bliver bare lidt sjovere (læs gerne 7 forskellige ting, som du kan lave IMENS du lytter til podcasts) med noget godt i ørene:

S-town
Det er den bedste podcast jeg nogensinde har lyttet til. Podcasten handler om John, som bare hader den lille by han bor i og som han kalder for shit town. For nogle år tilbage,  vælger han så at kontakte ‘This American Life’ produceren, Brian Reed, for at få ham til at undersøge en søn af en velhavende familie, der angiveligt har pralet om at han er sluppet afsted med et mord i shit town – og det kan John ikke tage! Brian tager til den lille by i Alabama, hvor John bor og så begynder mysteriet. Den er ganske fantastisk og der er det hele i den sande historie om John. Elsker den!

Monocycle
Kan man andet end at elske Leandra Medine, som også står bag Manrepeller? Hendes podcast handler om alt, og jeg mener virkeligt alt mellem himmel og jord, men Leandra er bare så nærværende og så velformuleret at jeg lapper alt i mig. Afsnittene er helt vildt korte (for korte og hun laver ikke nok afsnit) men de er alle sammen gode og dybe. Et godt lille afbræk.

Equinox 1985
Jeg hentede alle afsnit i denne podcast, så jeg kunne lytte til dem i flyveren på vej til Los Angeles – og det var simpelthen bare så godt. Historien er spændende og man ligesom med en god serie, så skal man “bare lige høre endnu et afsnit” inden man slukker. Podcasten handler om Tea Lindeburg, som gerne vil finde ud af hvad der skete tilbage i 1985, da en hel studentervogn og alle eleverne i den, forsvandt. Hun har en personlig tilknytning til hændelsen og nu har hun altså besluttet sig for at finde ud af hvad der skete. I denne podcast er der måske lidt for mange lydeffekter og lidt for meget musik sommetider, men det er okay, da historien er så fin. Giv den et lyt!

IRL: Online Life Is Real Life
Denne podcast er helt ny, men jeg synes alligevel at den skulle have en anbefaling med på vejen. Podcasten handler om… Online liv. Den handler om hvordan vi agerer online, hvad vi deler og hvorfor – og hvad der egentligt sker med vores data. Podcasten er ret spændende, hvis man interesserer sig for ting og sager der sker på nettet.

The Marie Forleo Podcast
Åh, Marie Forleo har jeg fulgt for evigt. Hvis du skal sparkes i gang, så er det bare med at sætte hendes podcasts (eller videoer på youtube) på. Jeg plejer at lytte til nogle af hendes afsnit, når jeg mangler et skud inspiration og motivation til at komme i gang med nogle af de mange projekter, som jeg hele tiden tumler med. Hun er bare inspirerende!

På med et par gode høretelefoner og så er det bare med at få lyttet til nogle podcasts!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED.

Hi, I’m Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you’ll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.