De 8 bedste beauty produkter til ferie og sommervejr + en konkurrence

Reklame | Ligesom med garderoben, så sørger jeg for at skifte ud på beauty hylden, alt efter sæson, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt at dele mine 8 yndlings produkter, som jeg bruger hele sommeren over. Nogle af produkterne går naturligvis igen hele året rundt, men i det her indlæg – har jeg fokus på gode produkter – som jeg (især) elsker at bruge om sommeren.

Den seneste måned har jeg også haft mulighed for at teste en masse skønne produkter fra engelske Milk_shake professional haircare som er nogle helt vildt skønne hår produkter der indeholder UV filtre, som håret har brug for, når solen bager. Den bager måske ikke så meget herhjemme i Danmark, men jeg synes, at I skal læse med alligevel! Hvor pæn er en papaya forresten lige?

Læs også: Synes du også, at det der med læbestift er lidt svært? Så læs med lige her!

Milk_shake Medium Hold Hairspray

Det er ikke så ofte at jeg bruger hårspray, men når jeg gør, så har jeg nogle strenge krav. Den skal dufte godt, den må ikke gøre håret unaturligt skift og skal man ikke bruge for meget ‘produkt’ før håret holder. Denne er krydser det hele af og så har den også et UV filter, som beskytter mod solens stråler. Solens UV stråler dehydrerer håret og forårsager kan især ødelægge farvet hår!

Sådan bruges den: Ryst dåsen før brug og kom nogle sprøjt ned til rødderne. Vent et øjeblik (lad det produktet tørre en smule ) og sæt håret, som du vil normalt ville med en børste eller med hænderne.  

Læs også: Sådan bruger man concealer under øjnene – kender I mon trekants tricket?

Milk_Shake Sun & More All Over Shampoo

Den ultimative sommershampoo – eller – den kan faktisk bruges hele året rundt, men den rigtig god til hår, som er udsat for sollys, klorin og saltvand. Shampooen indeholder både vitamin E og UV-filter og håret efterlades simpelthen så blødt! Brug den sammen med en god hårolie and you are good to go. 

Sådan bruges den: Brug den som almindelig shampoo.

Læs også: Et postkort fra Milano og lidt om den fineste kjole

Milk_shake whipped cream

Hvis I bare kunne dufte, hvordan denne dufter! Den dufter af vanilje og karamel. Det er ikke helt til at forklare, men jeg fik lyst til at tage skummet i munden første gang jeg prøvede produktet og bare spise det. Mums! Skummet her er rigtigt godt til at tæmme ens hår uden at det føles tungt. Jeg bruger skummet, når jeg allerede har krøllet mit hår og lige vil give håret lidt fugt og kærlighed.

Sådan bruges den: Kom et par pump i hænderne og klem det ind i håret efter håret er blevet stylet.

Læs også: Min første ‘graviditets’ kjole (jo, den er god nok)

Milk_shake Dry Shampoo

Uh, den er god denne her! Denne tør shampoo fjerner alt hvad der ligner shine i ens hovedbund. Selv, der forsøger jeg at vaske hår tre gange om ugen, max, og denne er rigtig god, dagen før en hårvask. Den tager simpelthen bare det hele!

Sådan bruges den: Ryst før brug, spray ned i rødderne, lad produktet tørre lidt ind og sæt så håret med en børste eller hænderne.

Læs også: 10 sorte jumpsuits til sommerkufferten

Natura Siberica Alladale Modelling Body Scrub

Denne scrub dufter så godt at jeg kunne spise den! Ser den ikke for lækker ud? Nu er det ikke fordi, at jeg elsker body scrubs og min erfaring er også, at er sådan noget, som man køber fordi man lige vil forkæle sig selv – og så glemmer man det ofte lidt igen. Jeg har dog fået inkorporeret det i min rutine, da en scrub altså er det bedste at bruge, hvis man også bruger selvbruner. Man får den bedste og mest jævne farve ved at give huden en ordentligt omgang inden man kommer selvbruneren på.

Sådan bruges den: Påføres på våd hud med lette massagebevægelser. Sørg for at bruge lidt ekstra tid rundt om fødderne og på albuerne, hvor huden kan være tør. Skyl herefter med varmt vand og fugt huden igen med en god, fed creme eller en god selvbruner.

Læs også: Synes du også, at det der med læbestift er lidt svært? Så læs med lige her!

Vita Liberata – Marula Dry Oil Self Tan SPF 50

Jeg må indrømme at jeg blev ret overrasket, da jeg åbnede denne flaske! Farven var helt vildt mørk og så har produktet også en ret kraftig duft – men jeg ville gerne have brune stænger, så jeg kom noget på dem med det samme – og jeg blev vild med resultatet. Der er kommer simpelthen så meget farve ud med det samme og man får de pæneste stænger! Farven, som man får med det samme har en blålig undertone hvilket giver den fineste kulør og så er der også en del shimmer i produkter, som giver benene det fineste shine. Produktet er lidt dyrt, så jeg bruger det ikke hele tiden, men blot når jeg lige skal være lige ekstra sommerlækker og brun på benene eller på brystet. Der er SPF 50 i produktet og det er jeg bare vild med.

Sådan bruges den: Efter body scrub påføres det på huden. Hænderne vaskes grundigt efter påføring, så de ikke bliver farvede.

Læs også: ”Jeg har prøvet alt… og det her er altså den bedste selvbruner på markedet”

Vita Liberata – Fabulous Self Tanning Tinted mousse

Jeg har skrevet om denne selvbruner utallige gange før, men det er altså bare en favorit! Har I ikke endnu ikke prøvet denne labre mousse fra Vita Liberata, så er det altså bare med at komme igen. Den giver den bedste farve, har en fantastisk holdbarhed og så den nem at fordele. Også selvom man er nybegynder!

Sådan bruges den: Efter god scrubbing af huden påføres denne creme med en påføringshandske. Selvbruneren indeholder guidefarve, så man kan se, hvor man har smørret sig ind henne.

Læs også: Et godt tip til olieret hud – sådan får man den perfekte foundation HVER gang

Maybelline Master Bronze Color and Highlighting Palette

Yes! Jeg havde savnet en palette, som kunne lidt af det hele når det kom til bronzer og highlight. Farverne drysser lidt når man kører børsten henover, men det er gør det ikke ved påføring. Der er 4 forskellige farver i denne palette, så det er bare med at mikse at matche alt efter humør!

Sådan bruges den: Det gode ved Maybelline’s produkter, er at der næsten altid er en guide til brug når man køber et produkt, så det er nemt at finde ud af. Jeg elsker highlighteren, som jeg bruger hver eneste dag.

Læs også: Sådan får du ‘boss lashes’ hver eneste gang + 5 tips til endnu smukkere vipper

Vichy Capital Soleil mist SPF 50 spray

Denne var en lifesaver under vores tur til Los Angeles! Jeg orker nemlig aldrig at bruge solcreme, men fordi det er en spray, så er den super nem at fordele – og så går det bare lidt hurtigere. Den dufter forresten også fint og ikke alt for solcreme-agtig!

Sådan bruges den: Ryst godt før brug indtil den lille kugle bevæger sig rundt i beholderen. Spray inden du går ud i solen og gentag, hvis du har været i vandet eller svedt.

Konkurrence: 

Hvis I kunne tænke jer at prøve produkterne fra Milk_shake, så skal I blot lægge en kort kommentar nedenfor, så vil jeg finde en vinder om en 5 dage. Nemt, simpelt og lidt hyggeligt, sådan en søndag som i dag. Held og lykke!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

28 Comments
  1. Det lyder som virkelig lækre produkter! Det ville være perfekt, når turen går til Bali til september☺️

  2. Skøn konkurrence :) Jeg skal en tur til Los Angeles i midt september og det lyder bestemt til, at disse produkter ville redde mit lyse, skandi-hår undervejs og ikke mindst hjælpe med lidt tiltrængt kulør inden. Krydser fingre!

  3. SELVFØLGELIG kunne jeg tænke mig det! Men må altså også forsøge mig med den der selvbruner!

  4. Har længe gerne villet prøve produkterne fra Milk_shake – så det ville jo være skønt med lidt forkælelse!

  5. Jeg er (desværre), alt for doven omkring mit hår – bruger ikke vildt mange ressourcer (hverken penge eller tid) på det, men det vil jeg gerne ændre. Skal desuden til at studere på AU, og vil ikke starte som en vindblæst trold. ;))

  6. Dejlig præmie;) lige hvad mit sommer udtørrede hår kan bruge. Håber så meget på held her;)

  7. Uh lækkert! Tak for god læsning – krydser fingre for at jeg er den heldige :-)

  8. Jeg er ihvertfald blevet rigtig interesseret efter dit indlæg! Krydser fingre :-)

  9. Rimelig vild konkurrence, jeg håber ikke at jeg er for sent på den. Jeg har de sidste 2 måneder arbejdet nede på Ballehage strand (Aarhus), hvor jeg har solgt kaffe i en lille bod som Aros står for. Min hud og hår har derfor reageret på salt vands luften, hvilket jo er uundgåeligt, og er blevet rart så tør og livløs. Det ville derfor være rart lige at få kvikket det hele op inden turen går udenlands om 1 uge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.