De 29 bedste serier på netflix – den største guide til netflix (2018)

Opdateret forår 2018. Jeg elsker serier og jeg ser helt sikkert alt for mange af dem, men, jeg elsker simpelthen at fordybe mig i en serie og hey, Netflix, skal vi ikke lige lave et samarbejde næste år? Jeg ville simpelthen være den perfekte ambassadør!

Anywho, nedenfor har jeg samlet nogle af de allerbedste serier på Netflix. De kommer i en random rækkefølge, men den serie, som jeg er mest oppe og køre over lige nu, er helt sikkert den allerførste på listen. Se med:

1. The OA
Jeg elsker, elsker, elsker denne mærkelige serie, som Andreas og jeg netop er begyndt på. I serien følger vi den 28-årige Prarie, som har været forsvundet i 7 år, men som pludselig er vendt tilbage til hendes familie i forstæderne, efter hun blev spottet på en video, hvor hun kastede sig ud fra en bro. Da hun forsvandt var hun blind og nu kan hun se. Da hun forsvandt hed hun Prarie, men nu vil hun kaldes OA. Hjemme i forstæderne har hun nu en samlet en gruppe personer (som alle døjer med hver deres) som skal hjælpe hende med… Et eller andet. Jeg vil ikke komme til at afsløre for meget, men blot anbefale jer at give den et forsøg. Serien har fået meget blandede anmeldelser rundt omkring, men jeg er SÅ vild med den.

Læs også: Se alle mine ‘serie søndag’ indlæg

2. Gåsehud 
En lidt lam serie, men det er et sjovt tilbageblik, hvis man så serien dengang. Og hey, der er en ung Ryan Gosling med! Jovist, det har været når vi begge har haft tømmermænd og virkelig bare skulle slå hovederne fra, men jeg synes stadig, at serien er en anbefaling værdig. Hvis I ikke husker serien ‘Goosebumps’ fra dengang, så er det en serie, der er baseret på børne gyser bøgerne af R.L. Stine (som jeg forresten elskede) og de er virkelig old school. Hvert afsnit er det en ny bog, som bliver vakt til live og selvom serien er til børn, så synes jeg, at det er skideuhyggeligt. Jeg tør i hvert fald ikke se afsnittene alene!

3. Frequency
Serien handler om en kvinde ved navn Raimy, som finder ud af, at hun kan kontakte sin døde far gennem en gammel radio. Han befinder sig så bare i fortiden, 20 år tidligere, men pga. den mystiske radio, så kan de altså tale sammen. Sammen løser de sager (de er begge politi-betjente) og indtil videre, forsøger de at afværge et mord, som de ved, kommer til at indenfor kort tid. Det er lidt svært, at forklare hvad serien handler om, sådan helt præcist, uden at afsløre for meget og uden at det lyder for lamt, men serien har fanget mig. Faktisk har den fanget mig så meget, at jeg så hele 6 afsnit i går! Ofte, så synes jeg at serier, som handler om tidsrejser er ret stenede, men Frequency formår at bruge den del, uden at det bliver for kliche og for kedeligt. Giv den en chance!

4. Shooter
Den ultimative tømmermændsserie. Serien Shooter handler Bob Lee Swagger (spillet af Ryan Phillippe) som kommer i aktion igen, da han skal stoppe et attentat mod præsidenten – han er nemlig tidligere snigskytte og er den eneste, som kan forhindre en snigskytte, som vil skyde præsidenten. Desværre ender han med at blive snydt og bliver hængt op på attentat-forsøget. Nu skal han så bevise sin uskyld. Den er ikke god-god, ligesom TWD eller Westworld er, men den er perfekt til en dag på sofaen, hvor man bare gerne vil se et eller andet. Der er mange klicheer og jeg kunne forestille mig, at det er ren porno, hvis man er til big guns og pistoler.

Læs også: De 10 bedste serier som kan ses på HBO Nordic (lige nu)

5. Hænderne Endnu Mere Fulde
Fuller House, eller Hænderne Endnu Mere fulde som det hedder på dansk, er en amerikansk sitcom og efterfølger til 1987-1995 tv-serien Full House (altså Hænderne Fulde) som Netflix har genoplivet. Jeg kan ikke huske så meget fra den originale serie, men da jeg hørte titelsangen for genoplivningen, så kunne jeg den helt udenad! Rimelig god start på en serie, ikke? I den nye sæson, der følger vi datteren DJ, som flytter hjem til det gamle hus med hendes 3 børn, efter hendes mand (en brandmand) desværre mister livet imens han er på arbejde. Hun flytter derfor hjem for at få styr på hele igen, og imens hun gør det, så flytter hendes søster og mærkelige nabo med i huset, så de kan give en hjælpende hånd med. En nem og hyggelig serie.

6. Gilmore Girls
Hvis der er nogle af jer, som ikke kender Gilmore Girls, så er det en ‘let’ serie (man dvæler ikke ved dybe dilemmaer eller problemer) om moren, Lorelai og hendes pæne, kloge datter, som hedder Rory. De bor i den fine, lille by Stars Hollow (som forresten OGSÅ er byen, som Pretty Little Liars bliver filmet i, omg) og her følger man deres hverdag og de mange hyggelige karakterer og personligheder, som de støder på. Også en nem og hyggelig serie.

7. Den spritnye sæson af Gilmore Girls
Det, som jeg godt kan lide ved den nye sæson af Gilmore Girls er (indtil videre) at Rory, ikke er så perfekt længere. Hun er stadig smuk og intelligent, men hendes liv, har ikke udartet sig helt som man havde forventet. Det synes jeg er fedt, da hun var lidt for nuttet i den originale serie og alt kom ligesom lidt for nemt til hende – og det var uanset om det er venner, karakterer i skolen eller pæne mænd – det kom ligesom bare til hende, hver gang. Men. All in all. En god serie, men man skal allerede kende til Gilmore Girls universet inden man går i gang, så har man ikke set de gamle afsnit, så er det oplagt at gå i gang med dem først.

8. Scream
Denne serie så Andreas og jeg hele sæson 1 af i en søndag, da vi begge var lidt trætte efter en nats udskejelser. Det er en blanding af Pretty Little Liars og spiller på alle de klassiske elementer i gyserfilm. Handlingen er akkurat ligesom Scream filmene fra dengang, men får et nyt element vha. de sociale medier, computere og alt det vi bruger i dag. Jeg havde meget lave forventninger til denne serie, da jeg ikke synes filmene var de bedste men denne serie, den får mine varmeste anbefalinger. Man slår hovedet helt fra og det er sgu dejligt sommetider.

9. Hemlock Grove
Som jeg skrev tidligere så er: “Jeg en sucker for halv-overnaturlige serier. Altså jeg elsker Vampire Diaries, Teen Wolf og Pretty Little Liars, og jeg synes, at Hemlock Grove passer godt ind i den kategori selvom serien er lidt mere seriøs (og mærkeligere) end de andre jeg har nævnt her”. Ja, serien er stadig lidt mærkelig, men man bliver alligevel draget ind i universet.

10. Chefs Table
I Netflix’s egen serie Chefs Table, som er på blot 6 afsnit lige nu, følger man en kendt kok i hvert afsnit. Det lyder umiddelbart ikke som noget man skal se, hvis man ikke er foodie, men jeg synes alligevel, at de formår at finde nogle seje og innovative restauranter, hvor det er spændende at følge deres daglige gang og vejen dertil. Ps. lad være med at se den imens du er sulten!

Læs også: En anmeldelse af serien ‘Big Little Lies’ på HBO

11. The Fall
Hvis du nogensinde har undret dig over hvorfor Jamie Dornan blev valgt som Christian Grey i 50 Shades of Grey filmene, så får du svaret her. I denne serie spiller han nemlig præcis den karakter, som jeg gerne ville have set i filmen! Jeg læste bøgerne back in the day, fordi jeg gerne ville forstå den hype, som var omkring bøgerne – og jeg må indrømme at jeg blev inddraget i universet. Bøgerne eller filmen (har kun set den første og puha, den var hård at komme igennem) er ikke mesterværker, men jeg synes alligevel at det er synd, at der ikke kunne blive lavet en bedre film. Serien The Fall handler familie-faren Paul Spector, som har helt normal familie med en kone og to børn, men, han jagter unge kvinder om natten fordi. Ja fordi, han simpelthen bare ikke kan lade være.

12. American Horror Story
Serien skifter historie (men beholder skuespillerne) hver sæson, så det er svært at fortælle hvad den egentligt handler om. Sæsonerne hedder Murder House, Asylum, Coven, Freak Show og Hotel, og handler så om de personer, som bor de forskellige steder. Første gang vi afsluttede en sæson og startede på en ny, så kunne vi slet ikke finde ud af hvorfor det var et nyt sted og en ny historie der startede. Vi fandt så ud af at det bare er sådan  American Horror Story er og det er faktisk ret fedt. Så kan man nemlig bare se den sæson man synes lyder spændende og springe en anden over. Elsker denne serie!

13. Pretty Little Liars
Hvis I ikke kender serien, så handler den om en gruppe veninder i byen Rosewood, som bliver fulgt af en ‘A’ person, som ingen ved hvem er. Der sker så en masse omkring gruppen, imens de prøver at afsløre denne person. Intriger, drama og løgne er der masser af. Egentlig, så hader jeg Pretty Little Liars en lille smule, for plottet er lidt dumt og meget af det kan jo IKKE lade sig gøre, men nu har jeg fulgt med så længe, at jeg gerne vil have afslutningen med. I sidste sæson fandt vi ud af hvem ‘A’ er og.. Har I mon set det afsnit? Jeg synes, at det var en lidt for nem udvej, men på den anden side, så ved jeg ikke helt hvad jeg regnede med.

14. Don’t trust the B*tch in Apartment 23
For seks dage siden landede Don’t trust the b*tch in apartment 23 på Netflix og jeg gav det straks en chance. Serien handler om landsbypigen, June, som flytter til New York og som flytter ind hos den halvskøre, halvseje Chloe. De bliver venner og ender ud i en hulens masse mærkeligt ting. Den er lidt ligesom 2 Broke girls, men jeg synes, at de her typer er meget sjovere. Serien er god, jeg er vild med tempoet og har man set Dawsen’s Creek back in the day, ja, så er serien bare endnu sjovere! James Van Der Beek spiller sig selv i årene efter Dawsen’s Creek og jeg har fået så meget mere respekt for ham efter det. Der er sgu ikke noget bedre end folk, som kan tage lidt pis på sig selv.

15. Brooklyn Nine Nine
Denne serie var et sats en sen aften, hvor jeg ikke kunne falde i søvn. Det var måske dumt at gå i gang med den på det tidspunkt, for jeg slugte den og endte med at se alt for mange afsnit den første aften. Serien handler om en politistation i Brooklyn, hvor de forskellige typer, skal forsøge at få det hele til at fungere. Der er nogle virkeligt sjove typer i serien og når man først er kommet ind i serien, så er det svært at slippe den igen. Den er sjov!

16. Arrested Development
Arrested Development er ikke en ny serie (der kommer dog en ny sæson på Netflix inden længe, LOVER de) men når jeg efterspørger jeres tips til serier herinde, så bliver Arrested Development sgu aldrig nævnt og det er synd. Det er hands down en af de bedste og klogeste serier i hele verden – og det var først, da jeg havde set alle sæsoner, at jeg forstod hvor god den egentlig er. Så. Jeg måtte selvfølgelig se den igen, og igen, og igen! I serien her, så følger vi den rige Bluth familie, som ofte formår at lave alle mulige ballader for sig selv, hvorefter sønnen, Michael, forsøger at rydde op efter dem. Dette er selvfølgelig meget kort fortalt, men serien er genial  – og man skal se den mindst to gange, for at få de fleste detaljer med og for at forstå de gennemarbejdede jokes. Jeg joker altid til Andreas, at hvis jeg møder en person som forstår og elsker Arrested Development ligeså højt som mig selv,  ja, så skal vi altså være venner for ever.

Læs også: Buon appetito – få god og smuk takeaway for under 200 kr.

17. New Girl
En nem, skøn komedieserie, hvor man kommer til at holde af personerne i serien. Winston, Schmidt og Nick, får jeg mig til at grine hver gang – især mærkelige Winston – han er altså min favorit. I kender sikkert serien allerede, men her følger vi Jess, som lige er blevet dumpet af sin kæreste og derfor er hun tvunget til at flytte ind i et bofællesskab med 3 vidt forskellige fyre.

18. Unbreakable Kimmy Schmidt
Det her en af mine yndlingsserier når det skal være nemt, hurtigt og sjovt. Den er lidt ligesom Modern Family, men der er også lidt New Girl over den og så har den også et twist af Arrested Development, som JO ER VERDENS BEDSTE SERIE. Kimmy Schmidt har gemt sig under jorden i 15 år, fordi hun troede at verden var gået under – og nu følger vi hende så hendes liv, efter hun er kommet op til overfladen igen. Serien er skidesjov og så er jeg bare vild med intro-sangen. Sådan helt vild med intro-sangen, faktisk.

19. Master of None
Det her er også en god Netflix serie, hvor komikeren Aziz Ansari spiller skuespilleren Dev, som bor I New York. Man følger hans liv og jagten på kærligheden i en række hverdagssituationer og serien er meget meget nede på jorden, hvilket jeg godt kan lide. Jeg læste en kommentar om serien på Netflix, hvori der stod at: “… det er en serie om millennials af millennials” og det synes jeg bare, beskriver serien SÅ godt. Jeg synes også, at er ret sjovt, at hans rigtige forældre er med i serien. De er ikke verdens bedste skuespillere men de er altså bare ret nuttede!

Opdatering: sæson 2 er så pokkers god, lidt langsommere og meget smukkere end den første sæson.

Læs også: Byens lækreste pizzajoint er fundet (and you are welcome)

20. Stranger Things
Yndlingsserie! Serien Stranger Things handler om en lille by, hvor der (deraf navnet) sker mange mærkelige og uforklarlige ting. En dreng forsvunder en sen aften og hans 3 venner, hans halvskøre mor og den fulde politichef sætter jagten ind efter ham – alt imens der sker mere og mere mærkelige ting omkring dem. Og nu vil jeg ikke sige så meget mere, i frygt for at afsløre for meget. Bare se den!

Opdatering: sæson 1 var god, men sæson 2 er endnu bedre.

21. The Walking Dead (er tilbage!)
Jeg har skrevet om denne serie så mange gange, så derfor: “Serien starter med betjenten Rick, som vågner på et hospital hvor alle er væk..” og så får I ikke mere. Bare se serien! Især de første sæsoner er virkelig gode og nervepirrende – og de er faktisk mere spændende end uhyggelige, så hvis det er derfor, at man ikke har fået set TWD. Det er ikke en decideret uhyggelig serie. I min optik, i hvert fald. Det er bare en serie klassiker, som skal ses.

22. Dexter
Det slog mig lige, at jeg ikke har fået skrevet om serien, Dexter! Jeg ved ikke om det er fordi, at den kun har ligget på HBO, men den skal altså ses, hvis man kan lide en anderledes form for krimi serie. Det er verdens fedeste krimi-serie med verdens dårligste afslutning. Lov mig, at hvis I starter med at se denne serie, så bare stop midti eller sådan noget. Bare hold jer væk fra sidste sæson, for den skuffer fælt. Så fælt at den vist er blevet kendt for sin dårlige afslutning. Som jeg skrev dengang, den kun lå på HBO: “Serien her handler om Dexter, som analyserer blodsprøjt for Miami’s Politi og det er han virkelig god til. Problemet er bare, at når han får fri, så bruger han sin tid på at jage og slå forbrydere ihjel, som han ved, har sluppet igennem retssystemet og går fri.”

23. Santa Clarita Diet
Jeg havde store ikke forventninger til denne serie med Drew Barrymore i hovedrollen, men serien Santa Clarita Diet, kunne bare et eller andet! Serien handler om en familie i forstæderne, hvor moren (Drew Barrymore) pludselig bliver til en zombie. Vi får ikke forklaret hvorfor, men hun vågner op en morgen, og brækker sig over det hele (som forresten er en sjov og virkelig ulækker scene) og nu er hun så, blevet forvandlet til en slags zombie. Resten af sæsonen følger vi så familien, imens de forsøger at finde en konstant forsyning af menneskekød og samtidig også forsøger at finde en kur, så hun kan blive sig selv igen. Den er sjov, den er (lidt) klam og ret hyggelig.

24. Døde piger lyver ikke
Hvis I skal se en ny serie, så skal det være denne! Det er vigtig historie i et spændende format – og man er godt underholdt fra start til slut. Serien Døde Piger Lyver Ikke handler om Hannah Baker, en gymnasieelev på Liberty High School, som kort forinden man kommer ind i serien, har begået selvmord. En morgen, kort tid efter hendes død, kommer Clay (som var lidt forelsket i Hannah) hjem fra skole, og der ligger så en pakke og venter på ham. I den, der finder han en række kassettebånd. De er fra Hannah selv og hun opfordrer ham til at høre dem alle igennem, hvis han gerne vil forstå hvorfor hun valgte at tage sit eget liv… Og så starter hele historien.

25. Girlboss
Det her er ikke en decideret anmeldelse, da jeg ikke har set serien endnu, men den er på weekendens to-do liste. Jeg har læst ‘Girlboss’ bogen om Sophia Amoruso’s liv og opstart af hendes brand – og jeg synes, at bogen var god (selvom jeg ikke kan fordrage girlboss begrebet) og serien skal selvfølgelig også ses. Jeg vender tilbage med en anmeldelse inden længe.

Opdatering: serien var ikke god og jeg godt forstå hvorfor der kun kom 1 sæson, men jeg synes alligevel, at man skal se serien, hvis man kan lide Sophia Amoruso og følger hende på instagram, f.eks.

26. The Good Place
Det her er en god og let serie, som Andreas og jeg kalder for en “sove-serie” da det er en sjov, lille komedie serie, som man kan sætte på, hvis man gerne vil se noget “nemt” inden man skal sove. The Good Place handler om Eleanor, en nyligt afdød kvinde fra USA, som vågner op i efterlivet. Hun er endt i ‘the Good Place’ pga. alle de gode gerninger, som hun gjorde dengang hun levede. Der er bare ét lille problem – hun finder hurtigt ud af at de har blandet hende sammen med en anden Eleanor – så har hun overhovedet lov til at være der? Imens jeg skriver det her, så kan jeg godt høre at det lyder meget dystert, men det er faktisk en let og hyggelig serie med en masse sjove karakterer.

Opdatering: denne serie er vokset på mig og det er ikke bare en sove serie længere. Den tager ‘dybere’ ting op og får en til at tænke på efterlivet og ens gerninger for hvornår er man god og hvornår er man mindre god? På den nem, sjov og uhøjtidelig måde, selvfølgelig.

27. The Mist
The Mist er den ultimative tømmermandsserie, da man ikke misser alt for meget, hvis man lige døser hen i et par minutter eller lige vil ud tage en snack, imens serien spiller i baggrunden. IMDB beskriver serien sådan her og jeg kan nærmest ikke forklare det bedre: A freak storm unleashes a species of blood thirsty creatures on a small town, where a small band of citizens hole up in a supermarket and fight for their lives. Sådan. Man skal lige igennem et par afsnit før man stopper med at tænke: “Åh, hvorfor er han så irriterende?” og “hvorfor helvede gør hun det der, igen?” men når man er ovre den hurdle, så er serien faktisk ret spændende og vi endte da også med at se alle afsnit en søvnig søndag, hvor vi begge havde… ondt i hovedet.

28. American Horror Story ‘Roanoke’
Det er anden gang denne serie er på listen, men whatever! Det seje ved American Horror Story,er at man kan springe en sæson eller to over, hvis man ikke kan lide den historie, som sæsonen handler om. Andreas og jeg var VILDE med første sæson, som var simpel og handlede om et hjemsøgt hus og sæson 2 var også god – I ved, det var den sæson, der handlede om et gammelt sindssygehospital. Vi var ikke helt vilde med sæson 3 (som handlede om hekse) og sæson 4, som handlede om et uhyggeligt cirkus og som vi droppede efter et par afsnit. Sæson 5 ‘Hotel’ er fantastisk og denne uge, er vi begyndt på ‘Roanoke’ som netop er kommet på Netflix. Det er den uhyggeligste sæson til dato og det er blevet så slemt, at jeg ikke tør at gå på toilettet om natten – og as we speak, så venter jeg på at Andreas kommer hjem, så jeg kan hoppe i bad. Tør ikke sgu da ikke stå på badeværelset alene, vel? Se den sæson! Det er sjovt at blive skræmt sommetider!

29. Mindhunter
Lige nu er Andreas og jeg ved at se helt nye serie, Mindhunter, på Netflix og den serie er skyld i, at vi begge har været røv-trætte hele ugen. Jeg skal nok komme med en ordentlig anmeldelse og anbefaling af serien på et senere tidspunkt, men lige nu, kan jeg bare sige: “Se den!

Opdatering: det her er nok en af de stærkeste serier, som Netflix har lavet. Helt kort, så handler Mindhunter om den unge FBI agent, som skal undersøge forskellige seriemorderes hjerner – ved at interviewe og tale med nogle af de mest kendte og notoriske seriemordere 1970’ernes USA.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

31 Comments
 1. Elsker når du anbefaler serier, podcasts mv. Kort og præcist.

  Har lige set begge sæsoner fra Happy Valley – det kan virkelig anbefales. Absolut blandt de bedste serier. Der er to sæsoner af 6 afsnit hver.
  Er startet på The Designated Survivor. Den er også ok, men slet ikke på niveau med Happy Valley.

  Ser frem til at følge med i 2017 :-)

  1. Tak Trine! Det er jeg SÅ glad for at høre.
   Happy Valley har jeg ikke set før, men nu er ikke den første der anbefaler den… Den ser bare ikke vildt spændende ud på billederne, der på netflix ;)

 2. Som altid har du utrolig god smag, også når det handler serier ;)

  Jeg har lige set Dear White People og den kan klart anbefales.
  Selvom den handler om et forholdsvis tungt emne, er den let og humoristisk.

 3. Greenleaf er virkelig også et kig værd. Sæson 2 kommer den 28/7 og jeg kan ikke vente!!

 4. God liste – er enig langt hen ad vejen. Er dog faldet af Kimmy Schmidt på seneste sæson, den blev bare mærkelig (efter min mening). Glæd dig til Girlboss – den er god!!!!
  Mht tidsrejser, så bliver du nødt til at få set Dirk Gently’s holistic Detective service – Elijah Wood bliver involveret i mærkelige hændelser, da han møder den skøre “detektiv” Dirk Gently :-)

  1. Ej, Kimmy er stadig så god! :)

   Girlboss var jeg derimod ikke fan af, den var lidt for pæn til mig. Sidste serie kender jeg ikke, så den vil jeg helt sikkert tjekke ud. Tak for tippet!

 5. Hej Michelle, tak for en god stor guide, nu er der lidt at gå i gang med! Må jeg høre hvor du har set slutningen af Pretty Little Liars henne, jeg har både været på det britiske netflix og utallige ulovlige sider uden held haha!

 6. Hvad med The Crown? Den fangede mig mere end jeg havde regnet med og jeg glæder mig allerede til sæson 2 til december :) Og så glæder jeg mig til at høre hvad du synes om Girlboss, personligt synes jeg at historien om Sophia Amoruso er spændende, men hold nu op hvor var serien åndssvag og ligegyldig efter min mening… Og synes heller ikke at jeg kan spotte House of Cards på din liste? ;)

  1. Uh, den tror jeg BARE ikke er mig, men måske en dag, hvor jeg ikke har andet ;)

   Og ja, Girlboss failede for hårdt. Desværre. Hun er sej IRL og bogen kunne jeg godt lide, så det er sgu lidt ærgeligt!

 7. Hold kæft en lorte liste!
  Du som menneske må være definitionen af cancer, siden din lille hjerne kan mene dette seriøst. Føj

 8. Du er nødt til, at se “how to get away with murder” samt “jane the virgin”! Og kan se at der er nogle der også skriver riverdale, og jeg er SÅ enig! bedste serier virkelig!!

 9. Jeg har fornylig set pll (pretty little liars) og jeg synes at den er ubeskrivelig god og jeg tror ikke at jeg finder en anden serie der er ligeså god som pll eller bedre end pll på netflix. Men jeg er igang med at se Riverdale og den er også ubeskrivelig god. Så jeg vil anbefale jer til at se dem!!!!

  1. UH, der er mange som mener at Riverdale kan noegt, men ÅH, føler virkelig bare at den ikke er noget for mig….. Men du er langt fra den første som har anbefalet den, så måske den er et skud værd ;)

 10. Haha… Hvor vildt. Roanoke er uden sammenligning den allerværste sæson af AHS. Superkedelig, hvorimod Freakshow som du ikke gad, er en af mine absolutte yndlings – mest pga. de fantastiske karakterer, og fordi Jessica Lange var ypperlig i den serie.

  Til gengæld var Cult ret god, så den rettede op på den frygtelige 6. sæson. ;)

  1. Hej Safira! WHAT! Nej, Roanoke var sgu da en af de bedste! Og Freak Show kunne jeg ikke udstå – sjovt ;)
   Har ikke set Cult endnu, men den er faktisk på listen denne weekend. Håber jeg kan lide den nu hvor vi vist har HELT forskellig smag når det kommer til AHS :D

 11. Når nu du skriver at Stranger Things er din yndlings – det troede jeg også var min, indtil jeg så DARK. Det er en netflix germany original, stranger things vibe, blot mere uhyggelig og med teenagere (og voksne) – Så nice, og den slår simpelthen stranger things.

 12. Izombi er en fantastisk serie og jeg håber snart der kommer sæson 3 og 4.

 13. Super fin liste. Jeg har noget at indhente, kan jeg se, selvom jeg efterhånden føler, jeg har været igennem alt på Netflix med alle de timer, jeg har brugt.

  Savner lidt Better Call Saul på listen i øvrigt ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.