De 10 skridt (som man skal igennem når man får besøg af en håndværker)

Min erfaring med håndværkere. Lige nu, der sidder jeg ved vores spisebord, som agerer skrivebord disse dage og prøver at få arbejdet lidt. Jeg sidder og kigger direkte ud i køkkenet, hvor der ligger en elektriker under vores køkkenvask. Han er den 5. håndværker vi har haft ude siden vi købte vores lejlighed. Indtil videre, så har jeg bemærket de her 10 ting, som er gået igen ved hvert besøg:

Min erfaring med håndværkere

10. Først ringer man til den første håndværker, som man kan finde på Google. I telefonen er de i tvivl om de rent faktisk kan nå det, men, håndværker kan måske godt klemme en ind på en bestemt dato. De lover, at de nok skal ringe en halv time før, at de er der.

Læs også: Den fineste vægfarve (som er perfekt til en stor billedvæg)

Erfaring med håndværkere

9. Håndværker ringer på datoen som lovet, men dukker op 10 minutter senere – hvis de overhovedet ringer først – selvfølgelig.

8. Håndværker bliver sur over man ikke er der, selvom man var blevet lovet en halv time.

7. Håndværker kommer ind og kigger på problemet. Håndværker konstaterer højlydt, at den person som har arbejdet med problemet tidligere slet, slet IKKE kan finde ud af det.

6. Håndværker konstaterer at problemet ikke kan løses.

5. Håndværker løser det alligevel.

4. Håndværker kan ikke sætte det til, fordi man skal have fat i en VVS’er eller elektriker.

Læs også: 5 grunde til at du starte en blog– den er nemlig også vigtig i 2019

Erfaring med håndværkere

3. Nu gentages ovenstående igen.

2. Lykkefølelsen, som man får, når man endelig har fået løst sit problem.

1. Betal dyr faktura.

4 Comments
  1. For få håndværkere følger din blog måske de er nødt at nævne nr 7 så nr 1 føles helt rimelig!

  2. Hej Michelle, aarhusianske håndværkere er for ringe, for dyre og bliver pigesure når man påtaler fejl og mangler – og det gør man hver gang, for der er altid noget galt. Ingen gider tilsyneladende gøre sig umage nu om stunder. Og dét er de også ligeglade med. Så når der tales om “manglende respekt for håndens arbejde,” så må jeg bare sige: Der er intet jeg respekterer mere end en håndværker der er dygtig til sit arbejde – og stolt af sin faglighed. Men i min tid som vicevært i en beboelsesejendom gennem ti år må jeg bare sige…jeg har nok mødt én eller to der gad at gøre det godt. For de andre gjaldt hovedreglen “det skal bare overstås.”

    1. Ugh, vi har også bare haft så dårlige oplevelser med alle. Også i vores forrige lejlighed, så jeg er kun enig i din kommentar…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.