De 10 pæneste ting du kan finde på udsalg (lige nu)

Så er sommerudsalget ved at køre på sidste vers og jeg har faktisk fået gjort mig et par gode køb. I starten af denne måned købte jeg bla.a. denne kjole fra Ganni til nærmest ingen penge – jeg havde luret på den ret længe og da den blev sat ned til det, som jeg gerne ville give for den- så slog jeg til og sparede næsten 70%! Jeg overvejer stadig at klikke nedenstående ting hjem, da det her blomsterprint simpelthen er noget det smukkeste.

Det bedste udsalg finder man hos Boozt lige nu. Jeg ved ikke hvor længe denne kode gælder, men I kan spare 15% ekstra på hele udsalget hvis I shopper for 899 kr. og anvender koden FINALSALE. Blot et lille tip!

Læs også: Ebay scoop – de populære og billige sommernet

Reklamelinks: 1./2./3./4./5./6./7./8./9./10.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Det er verdens fineste kjole. Der er dog kun 40% på den på dit link. Er Det fordi du var heldig at finde den billigere et andet sted?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.