De 10 bedste film på Netflix (ifølge mig of course)

Bedste film på Netflix

De bedste film på Netflix. Jeps! Intet mindre. Jeg kan godt lide en bestemt slags film. Det bliver ret tydeligt, når man kigger listen her igennem. De fleste er i krimi genren. De er alle lidt underlige og så har de fleste af dem lidt af et twist i løbet af filmen. Lidt. Så har jeg vist ikke sagt for meget. Kan du relatere til listen, så smid endelig en anbefaling min vej. Jeg er altid på jagt efter nye film!

De 10 bedste film på Netflix

Filmene kommer i en random rækkefølge og jeg er næsten sikker på, at du allerede kender flere af dem, men forhåbentligt kan jeg inspirere dig til at sætte en ny film på. Jeg synes, at det er så pokkers svært at finde nye, og ikke mindst, gode film de aftener, hvor man bare gerne vil se en god film. Anywho. Læs med nedenfor! Og husk, at Netflix ofte skifte ud blandt deres film, så måske filmen ikke længere kan findes på the ‘Flix.

Inception

En klassiker. Tror aldrig at jeg har mødt nogen, som ikke kunne lide denne film, selvom man lige skulle forstå den. Filmen handler om en tyv, som lever af at stjæle forretnings-hemmeligheder via. drømme-ish, skal nu plante en idé hos en CEO, så han kan få sin frihed. Ja. Den er sgu ikke nem at forklare på et par sætninger, men den SKAL ses hvis du ikke har allerede. Er det længe siden, at du har set den, så er det sikkert på tide, at du ser den igen.

Lost In Translation

Ingen liste uden lidt Japan. Husk at tjekke alle mine rejseguides ud til det land, btw. Denne film har en bestemt plads i mit hjerte fordi at jeg så den lige inden jeg rejste til Japan for første gang. Åh. Den er altså bare smuk og hvis du også er fascineret af lander, så er den et must watch. Filmen handler en faded moviestar som møder en ung kvinde som går og keder sig i Tokyo – og så udfolder historien sig derfra.

Se7en

Uha. Denne er grum men den er så vild. Filmen handler om den unge detektiv, David Mills, som skal være partner med Somerset (som er på vej på pension), så de kan få fanget en berygtet seriemorder, som begår mord baseret på de syv dødssynder. Det er en klassiker og skal ses. Hvis man altså kan holde til den slags film. What’s in the box, bby?

Interstellar

Omg. Jeg har først set den her film for nyligt. Det er meget underligt, da jeg elsker Christopher Nolan. Helt kort så beskrives filmen sådan her: “En plantesygdom truer med at ødelægge jordens atmosfære, så en gruppe forskere må nu lede efter nye beboelige verdener i en anden galakse ved at rejse gennem et ormehul ved Saturn” og det lyder umiddelbart lidt for rum-films-agtig men den er altså god!

Kvinden Der Forsvandt

Elskede bogen. Elskede filmen. Filmen er et must watch, hvis du er til krimi eller thriller film. Hovedpersonerne Nick og Amy er nødt til at flytte tilbage til Nicks barndoms-by, da de begge mister deres arbejde i storbyen. Da de har været gift i 5 år, på deres bryllupsdag, så kommer Nick hjem og ser, at der er foregået et eller andet… og så siger jeg ikke mere.

The Truman Show

En af de bedste film på Netflix. En film, som bliver mere og mere relevant for hvert år der går siden den blev lavet. Det er helt vildt. The Truman Show handler om Truman, som er vokset op på skærmen, uden at han ved det. Det er en klassiker og jeg tror, at alle næsten i Danmark har set den mindst én gang, men hvis det er længe siden, at du sidst har set den, så synes jeg, at du skal se den igen. Det er helt vildt hvor ‘langt fremme’ filmen var i sin tid og hvor relevant den faktisk er i dag.

Læs også: Indisk curry med garam masala og oksekød (fall I’m so ready for you)

Bedste film på Netflix

Earthquake Bird

Tror at jeg vil kalde det her for en krimi. Denne lille film faldt jeg tilfældigvis over en langsom søndag og jeg må sige, at den er blevet en af mine favoritter. Det skal så lige siges, at jeg er en sucker for alt der handler om Japan. Og ja. Denne film foregår i Tokyo, i 1989. Filmen, starring Alicia Vikander, handler om en ung, lidt underlig, kvinde som tager til Tokyo for at arbejde som oversætter. Hendes liv ændrer sig, da hun møder en mystisk fotograf på gaden. Jeg tror ikke, at denne film bliver en ny klassiker, som mange andre film på listen er, men den er klart en afspilning værd.

Horse Girl

Lidt ligesom Earthquake Bird, så handler det her om en quirky kvinde og så er det også en Netflix krimi. Hovedpersonen, Sarah, arbejder i en arts and crafts butik og bruger sine hverdage på at kigge på heste og se true crime serier. Pludselig begynder hun at få underlige drømme og får pludseligt hvert ved at skelne mellem virkelighed og drømme. Lidt svært at forklare. Jeg synes, at den skal ses! Jeg er vild med Alison Brie, som har hovedrollen.

Unbreakable Kimmy Schmidt vs. the Reverend

Hvis du godt kunne lide Unbreakable Kimmy Schmidt serien på Netflix (jeg har skrevet om den her) så vil du også kunne lide denne interaktive film. I filmen følger vi igen Kimmy efter hun er kommet ud af bunkeren og denne gang, så skal hun giftes. Du skal så tage en masse valg for hende og sørge for at hun ender ved alteret. Du skal kunne lide serien og kende til universet, synes jeg, før at denne film er god men det er en meget sjov lille gimmick at lege med den interactive film.

Meet Joe Black

Denne film så jeg på flyveren hjem fra Japan engang og jeg syntes, at den var (og er) så pokkers halvfemser agtig. På den gode måde. Filmen, som er ovre i drama genren, er fra 1998 og har Brad Pitt i hovedrollen. Læs selv hvordan de beskriver filmen på IMDB: “Death, who takes the form of a young man, asks a media mogul to act as a guide to teach him about life on Earth, and in the process, he falls in love with his guide’s daughter”. Det kan ikke siges bedre og er bare en hyggelig og ægte halvfemser film.

De 10 bedste film på Netflix

Således! Det var mit bud på de 10 bedste film på Netflix. Som altid, så husk at tagge mig på Instagram, hvis du sætter en af de her klassikere på. Jeg elsker at se det! Tag mig også, hvis du kaster dig over nogle af mine opskrifter. Der er ved at være ret mange efterhånden og mange af dem er med at asian twist! Selvfølgelig. Nu vil jeg lave nogle popcorn, hente et tæppe og tænde for Netflix. Igen.

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Den bedste erstatning for kokosmælk *ikke flere dåser*
Opskrift på vietnamesisk pho suppe (ægte asian vibes i køkkenet)
Det har været en rejse (og jeg gik lidt amok i Hunkemöller)
Lyn wok (30 min) med rejer, østershatte og soja
Asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)
Vores erfaring med Odder VVS (så har vi sgu været *husejere* i 1 måned)
7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)
Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus (9 labre steder du skal kende)