Dagens første kop (og et kig ind på vores gamle badeværelse)

Reklame | Hver gang jeg ser denne video, som vi skød i vores gamle lejlighed, så bliver jeg overrasket over hvor jysk jeg lyder – jeg mener – hør lige hvordan jeg udtaler L’OR. Jeg kan vist ikke løbe fra at jeg er jyde! Da vi skød videoen, så fortalte jeg løst og fast om hvordan kaffe var en del af min hverdag – og så optog vi bare et par skud i stuen, hvor jeg fjollede lidt rundt. Se med nedenfor eller ovre på kanalen:

Det endte med at blive en super hyggelig video og grunden til, at jeg viser vores badeværelse frem i det her indlæg, er simpelthen fordi, at der er der hvor jeg plejer at indtage dagens første kop. Min favoritkaffe er forresten den gule, MATTINATA, som er en fyldig lungo fra L’OR, der er rigtig lækker at drikke om morgenen. Den er også lækker, når man får sig en kop efter frokost. Og en kop om eftermiddagen.

Læs også: Voksne, nye rutiner (og et kig ind i vores gamlelejlighed )

Min gule yndlingskop

Husk at se videoen i HD

Ugh, jeg glæder mig til at rive de fliser ned

En anden grund til, at jeg viser badeværelset frem (eller lidt af det i hvert fald) er også for min egen skyld. Vi har lige fået en masse beton til gulvet ind ad døren og så er jeg ved at vælge nye fliser – hele badeværelset skal nemlig have en kæmpe omgang – så jeg ville gerne lige dele et par billeder med jer inden vi gik i gang med det projekt. Åh, det skal nok blive så godt. Tror I forresten, at man ville blive træt af lyserøde eller lyseblå fliser? Jeg kunne godt tænke mig at det blev lidt vildt.

Vi er så glade for at bo her. Lyset står ind på badeværelset om morgenen og det er simpelthen så skønt. Vi bor dog ikke længere nede downtown, så det med, at man kan købe sine L’OR kapsler i sit lokale supermarked betyder simpelthen så meget! Jeg ved ikke med jer, men jeg er så dårlig til at få bestilt kapsler online – og så er det bare så nemt, at man købe kapsler med hjem, når man alligevel er nede og handle.

Læs også: Hvilken farve skal vi vælge til væggen i stuen? (please send help)

I ved det allerede godt, men kaffekapslerne fra L’OR er i høj kvalitet, lavet i aluminium og er super smagfulde. Kapslerne er designet til at passe i en Nespresso®*-maskine – og jeg kan gode love jer, at de passer ganske perfekt i maskinen. De er meget bedre end alle de andre kapsler, som jeg har taget med hjem, imens jeg har stået nede i supermarkedet!

*Mærke der tilhører en tredjepart, der ikke har nogen forbindelse med JACOBS DOUWE EGBERTS. Læs mere om kompatibiliteten på www.lorespresso.com/da-dk

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment
  1. De her videoer er simpelthen så hyggelige – og velfimede/-redigerede!
    Og enig med kvaliteten af L’OR – vi får leveret fra Nemlig på arbejdet og der kan man heldigvis få de lækre kapsler!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.