CRAZY IN LOVE

Her er et lidt bedre billede af hvordan mine nye sneakers slash wedges ser ud. Sidst jeg viste dem her på bloggen var det i sort/hvid, og der var flere af jer som efterspurgte et par billeder i farve. Jeg har haft dem på siden jeg købte dem i København sidste weekend og de er bare helt fantastiske at gå i – og hvad der er endnu bedre et at jeg endeligt har fundet et par flade sko som jeg kan bruge til hverdag uden at de er aaaaaaalt for kedelige. Er de ikke bare alt for fucking seje?

Heres a couple of better photos of my new sneakers slash wedges. The last time I posted some photos of these they were in black and white, and some of you asked for pictures in colors. Aren’t they amazing? I have been wearing them constantly ever since I bought them in Copenhagen last weekend. 

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

38 Comments
  1. TUSIND TAK :)
   De er skam bare fra IKEA og så vidt jeg husker kostede ikke mere end 80 kroner pr. styk :)

 1. Tak for sidst, undskyld jeg pludselig forsvandt.. Det var hyggeligt at møde dig :)

  Jeg synes din nye blog er top lækker! Glæder mig til at læse mere derinde. Den er personlig, men overskuelig og rigtig indbydende. Tillykke med den :)

  1. Ja, hvor fanden blev du egentligt af? :)

   Men mange tusind tak. Jeg er SÅ glad for hvordan den ser ud :)

 2. Jeg fulgte dig før du kom ind i bloggersdelight og jeg blev faktisk lidt trist over det, da du kom derind – er meget mere til de personlige blogge, det hele skal jo ikke være ens! Glæder mig til at følge dig på din nye blog! :D

  1. Det er jeg da ked af at høre! :)
   Men nu er jeg tilbage, og jeg er sgu rigtigt glad for det :)

   Håber du vil blive ved med at læse med :)

  1. Ej mange mange tak!
   Jeg er SÅ fucking glad for at du har lyst til at følge mig :D

 3. Feeeed blog! Elsker bare din stil. Du er for cool.
  Du er og bliver min yndlingsblogger.
  Kan vi ikke snart se et billede hvor du har de nye sneakers på?… Vil gerne se hvad du bruger dem sammen med :-)
  Tror også jeg er nødt til at eje dem! :-)

  1. Mange mange tak! Lækker kommentar! :)

   Jeg havde dem faktisk på igår, og der nåede jeg at knipse et par billeder så stay tuned. De kommer ind senere :)

 4. Fantastisk layout er helt vild med det, men ved nu ikke om jeg bedre kan lide navnet aesthetics, men er helt vild med layoutet meget mere spændende og pænere end det andet, og smukke fantastiske sko

  1. Tak skal du have!
   Jeg kunne ikke få navnet med fra Bloggers Delight, så det blev et nyt et.
   Der er så mange der ikke kan stave eller udtale Aesthetics.dk, kan jeg se når folk søger på min blog.

   :)

 5. Jeg er helt vild med dit nye layout! Er det stadig under Bloggers Delight du blogger, eller har du selv startet fra bunden med det?

  1. Nej jeg er ikke med i BD.
   Hvad mener du med startet fra bunden? :) Med siden eller?

 6. Synes det er SÅ fedt, at du er væk fra Bloggers Delight. Dejligt med en side med et flot layout – og ikke mindst uden de mange reklamer. Glæder mig til at følge med herinde! :)

  1. Dejligt dejligt at høre!
   Og tjekkede lige din blog ud – super flot! :)

 7. Hvilken webhost har du nu så? Jeg mener – hvor har du lavet dit design? Det ser så skide godt ud! ;)

  1. Vi har været to om at lave det design jeg har nu. En af mine venner har et firma hvor han designer hjemmesider, og så var jeg så heldig at han gad at hjælpe :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.