fbpx

Før og efter af vores køkkengulv (erfaring med beton ovenpå linoleum)

Det her indlæg har været længe undervejs, men, ja, det er typisk mig! Hvis du følger med på min Instagram, så har jeg teaset lidt om vores køkken og især gulvet de seneste mange måneder. Vi har nemlig fået lagt Conteco på gulvet i køkkenet. Hvis du ikke kender Conteco, så er det ‘levende beton’ som man kan komme oven på flere overflader – f.eks. linoleum eller gamle fliser.

Erfaring med beton ovenpå linoleumsgulv

Først et par billeder af vores køkken med det gamle gulv. Igen, så skal jeg lige nævne at vores køkken er supersmåt og at det er svært at tage ordentlige billeder med mit kamera, men håber, at du kan fornemme hvordan gulvet var før. Det var meget… starten af 2000 agtigt:

Læs også: Hermed de 7 bedste (loppe) markeder i (og omkring) Aarhus

beton finish ovenpå linoleumsgulv

beton finish ovenpå linoleumsgulv

beton finish ovenpå linoleumsgulv

Sådan gjorde vi:

Vi målte vores gulv og valgte farve på Conteco’s hjemmeside. Det gik skidegodt og det var nemt at komme igennem de forskellige trin. Efter kort tid, så kom vores produkt hjem til os i kasserne her. Der er ret meget, men vi skulle også bruge det på badeværelset, så vi bestilte en ordentlig omgang! Badeværelset kræver sit helt eget indlæg, så det vil jeg komme ind på en anden gang.

Conteco er egentlig et gør-det-selv produkt, men hverken Andreas eller jeg er ret handy (eller tålmodige) så vi fik hjælp af en håndvirker. Han gik igang og det tog en lille uge før det var helt færdigt. Det virker som laaangt tid, men der var en masse lag, som vi/han skulle igennem – og et nyt lag kunne komme på – så skulle lagene før gennemtørre. Vi kunne dog godt gå på det mellem tørre perioderne, så det var ikke så stort et hazzle.

Læs også: 5 asiatiske opskrifter (som er nemme at lave og super smukke)

beton finish ovenpå linoleumsgulv

beton finish ovenpå linoleumsgulv

Beton ovenpå linoleumsgulv

Voila! Et smukt beton lignende beton gulv i vores køkken! Vi valgte en mat overflade, men jeg tror også at det skulle se så fint ud med noget shine. Gulvet er dog lidt bouncy pga. linoleumsgulvet nedenunder, så det fungerer nok bedst med den matte overflade. Vi er møj glade for det, så nu mangler vores køkken ‘kun’ en ny bordplade, en ny ovn og et nice komfur. Måske nye lamper. En emhætte. Ja. Okay. Listen er faktisk ret lang.

Anywho, det var mit indlæg om beton finish ovenpå linoleumsgulv. Og min erfaring med Conteco. Jeg håber, at du kan bruge indlægget og måske selv kaste dig ud i det. Ville ønske at vi selv havde kastet os ud i det (og sparede den håndværker) da det virkede SÅ lige til! Hav en skøn fredag og hermed et par indlæg, som du måske ville finde interessante:

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Jeg vil lige forhøre mig, om du er sikker på det er rigtig linoleum, I har lagt betonlook på? For mig ligner det nemlig et vinylgulv, og er måske indvirkede på resultatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.