Podcast – lyt med på en snak om 2018, dårlig lyd og perfektionisme

Hermed en form for snownotes til vores ret spontane podcast episode, som Danica og jeg udgav for lidt over en uge siden. Har I mon fået lyttet med på trods af lyden, som ikke lyder helt, som jeg gerne ville have, at den skulle lyde? Det der med, ikke at for meget op i detaljer såsom det med lyden, er helt sikkert noget som jeg gerne vil blive bedre til i 2018. Anywho. I afsnittet her snakker vi lidt om mål (jeg har jo lavet hele 18 mål for 18, læs dem her: Mine 18 mål for 2018 (tyndere ben og helt nye projekter)) og om Danica’s graviditet. Vi snakker også lidt om nye projekter, den rigtige prævention, kort om sex og lidt om lejlighedssalg.

Hvad podcasten skal udvikle sig til, hvor ofte vi vil udgive og hvad den præcist skal handle om ved vi ikke endnu, men indtil videre så hygger vi os bare med det – og jeg lærer, at blive bedre til at tale og til formulere sætninger. Noget som også er en del af mine personlige mål for 2018. Lyt med!

Læs også: Mine 18 mål for 2018 (tyndere ben og helt nye projekter)

Vi lyttes ved!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.