CHOKE

Forleden skrev jeg at jeg skulle ned i byen for at købe en løbestift – men det var selvfølgelig først lige før lukketid at jeg kom afsted – og så måtte jeg to tage et valg. H&M eller MAC i Magasin? Jeg endte i H&M og denne choker kom med mig hjem. Den er bare skideflot! Og den brune kjole som chokeren ligger på, har jeg snuppet hos en veninde og jeg glæder mig til at vise den på. Hun får den ikke tilbage.

I wrote that I was going to buy a new lipstick the other day, but when I left it was just before closing time. Therefore, I had to make a choice. H&M or the MAC store, where I was supposed to go? I visited H&M and I came out with this amazing choker. Isn’t it gorgeous? 

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

28 Comments
 1. Er vild med din nye blog og især designet. Er det igennem wordpress og i så fald hvilket tema benytter du dig af?

  Tusind tak for en fantastisk og inspirerende blog

  1. Tak! Jeg er glad for du kan lide det! :D
   Det er et custom tema, som en af mine venner har hjulpet mig med :)

 2. Jeg så også den halskæde forleden, ærger mig over jeg ikke har penge til at shoppe lige nu! Den minder jo for vildt om H&Mxjimmy choo halskæden der har været så hyped, og som er SÅ flot og slet ikke til at støve op nogen steder. :-) Er mega misundelig!

  1. Nemlig! Har virkeligt ledt efter den af Jimmy Choo, så der var ikke noget at gøre da jeg fandt den :))

 3. Hej Michelle,
  jeg har fulgt dig igennem noget tid nu, og har selv besluttet mig at lave en blog. Du har inspireret mig en del til selv at starte! Håber du vil kigge på min blog engang imellem.

  FashionCraver

 4. Det var derfor jeg ikke kunne finde blog! Du har jo skiftet adresse, og først i dag har bloglovin’ opdateret for mig.
  Det ser virkelig flot ud, og jeg følger selvfølgelig fortsat med! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.