Chili and basil – STONEMUSE

Chili and basil

I går var det varmt nok til at jeg kunne sidde udenfor og drikke min kaffe i solen. Jeg havde tid til at mødes med en veninde til en re-launch af Message og tid til gå forbi min lokale grønthandler og købe en ny chiliplante og en kæmpe stor basilikums-plante, som jeg spist til alle måltider siden jeg købte den.. I går, var en rimeligt stor kontrast til i dag, hvor jeg starter på et nyt fag i skolen, jeg har ikke fået min bøger endnu og jeg er bagud med arbejde. Og så er mit hoved lidt tungt fra i går aftes. TGIF! …. Husk forresten at I kan vinde to billetter til Food Festival lige her.

Today is such a contrast to yesterday where I had time to drink my coffee on the balcony, visit some new stores and buy new plants from my local greengrocery. Perfect day.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments
  1. Hvornår kårer du vinderen af Bonaparte konkurrencen? :)
    Og det er et meget flot billede, er vild med nuancerne!

    1. Tusind tak! :)

      Det er faktisk Notice som gør det når kampagnen er slut :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.