Et lille trick mørke render under øjnene (og det perfekte on the go-produkt)

Reklame | Åh, altså, noget af det sejeste ved at være ambassadør for Maybelline er, at jeg har muligheden for at prøve en hulens masse dullegrej (jeg har den STØRSTE skuffe med de lækreste produkter og mine veninder flokkedes om den, hver eneste gang jeg hiver den frem) og så er det, når jeg finder et rigtigt sejt produkt, som jeg (måske) aldrig ville have fundet eller prøvet.

Det seneste produkt fra Maybelline, som jeg har kastet min kærlighed over, er den spritnye Instant Anti-age The Eraser Eye concealer (jo, jo jeg er nået dertil, hvor jeg gerne vil bruge anti-age produkter) som er det perfekte on the go-produkt. Jeg bruger den til at touche up på min concealer i løbet af dagen, da den indbyggede svamp gør det nemt at bruge produktet på farten. Den aktive formel med Haloxyl reducerer hævelser omkring øjnene, samtidig med, at den mindsker forekomsten af mørke rande – og derudover, så er den beriget med antioxidanter fra goji-bær, der giver fugt til huden.

Læs også: Et ‘dedicated workspace’ og den ultimative kontorfrokost

Sådan bruger du Instant Anti-age The Eraser Eye concealer:

Trin 1. Drej toppen af applikatoren i retning med pilene indtil concealeren er synlig på svampen. Applikatoren siger ‘click’ når man drejer den rigtige vej og der kommer en passende mængde ud på svampen.

Trin 2. Brug applikatoren til at påføre concealer direkte på området under øjnene, og ton ud med en udadgående bevægelse. Husk at påføre concealeren i en trekant og blend gerne ud med fingrene. Voila!

Læs også: Spar plads i håndbagagen – 3 make-up paletter som jeg altid rejser med

Den er lille og nem at have med i tasken, og så er den fantastisk til at dække mørke render under øjnene – og ikke mindst de fine linjer – som man (ikke mig selvfølgelig, hø hø) kan have under øjnene. 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.